Sydän

Oletko etsimämme IT Specialist?

Onko IT:n ja tietoturvan kehitys hallussa? Onko järjestelmäprojektit sinulle arkipäivää? Olet etsimämme osaaja!

Hae paikkaa
Sydän

Etsimme kehittämisestä syttyvää ja positiivisella asenteella varustettua IT Specialistia.

Väre on Suomen kapinallisin energiayhtiö, jossa työskentelee yli 40 asiantuntijaa tuotekehityksessä, taloushallinnossa, myynnissä, markkinoinnissa ja salkunhallinnassa. Tehtävämme on varmistaa, että asiakkaamme saavat parhaat palvelut paitsi tässä hetkessä myös silloin, kun sähköautot ja älykodit ovat jo arkipäivää. Kehitys kehittyköön, mutta perusasioiden täytyy sujua kaikissa elämäntilanteissa ja -vaiheissa. Osana tiimiämme pääset vaikuttamaan tulevaisuuden energiapalveluihin. Meille IT ei ole hidaste, vaan modernin liiketoiminnan mahdollistaja.


Tehtävässä päävastuusi on IT-prosessien, tietoturvan ja tietosuojan kehittäminen sekä niihin liittyvä kumppanihallinta. Pidät datamme turvassa ja huolehdit järjestelmien jatkuvuudesta, vastaamalla jatkuvasti muuttuviin tietoturva- ja tietosuojavaatimuksiin.


Osallistut myös vahvasti järjestelmäarkkitehtuurin kehittämiseen, missä pystyt kääntämään monimutkaisetkin liiketoiminnan tarpeet selkeäksi määrittelyksi ja varmistamaan niiden toteutumisen. Työskentelet kädet savessa yhdessä järjestelmävastaavien kanssa viedäksesi projektit maaliin aikataulussa ja budjetissa. Autat myös liiketoimintojamme onnistumaan tarjoamalle heille laadukkaat järjestelmät ja työkalut.


Kaipaamme seuraavanlaista osaamista:  • Vähintään kahden vuoden kokemus IT:n, tietoturvan tai järjestelmien kehittämisestä

  • Kokemusta kumppanihallinnasta ja kilpailuttamista

  • Näyttöjä onnistuneista järjestelmien käyttöönotoista ja niiden kehittämisestä

  • Positiivista ja ”kädet savessa” -asennetta

  • Sujuvaa suomen kielen taitoa


Mitä tarjoamme:


🤝 Vastuuta ja vaikutusmahdollisuutta.


👑 Menestymistä kasvuhaluisessa, kapinallisessa ja datalähtöisessä energiapalveluyhtiössä, joka haastaa toimialaa ja muuttaa koko maailmaa.


🧡 Huumorintajuiset ja kannustavat työkaverit moderneissa toimistoissamme tai etäyhteyksien päässä.


👍 Hyvät työsuhde-edut sekä kattava työterveyshuolto, lounas-, liikunta- ja hyvinvointituki.


🌍 Työskentelymahdollisuutta mistä päin Suomea tahansa.


Tule työkaveriksemme energiseen joukkoomme!


Mikäli tämä on sinun seuraava työpaikkasi, lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen 8.11.2021 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.


👉 HAE PAIKKAA


Heräsikö jotain kysyttävää?


Lisätietoja tehtävästä sinulle antaa CDO Niko Pehkonen p. 044 541 3997  • pe 15.10. klo 14:30-16:00

  • pe 22.10. klo 14:30-16:00

  • tai lähestyä linkkarissa milloin vain


Voit tutustua meihin muihin Väreläisiin täällä.

Tällaiseen tiimiin pääset mukaan:

Meillä kaikki saavat äänensä kuuluviin ja pääsevät kokeilemaan hulluimpiakin ideoitaan, kuhan ne edistävät tavoitteisiin pääsemistä.

Meillä saa vastuuta ja vapautta sopivassa suhteessa, sillä tiedämme, että aina löytyy jotain parannettavaa. Sinuun luotetaan ja pääset mukaan muokkaamaan yleisiä toimintatapojamme.

Meillä nauretaan ja puhutaan muustakin kuin sähköstä, sillä eihän se ole kovin kiinnostava asia. Saat siis olla oma itsesi ja haluamme ehdottomasti kuulla, mitä söit lounaaksi ja mitä sarjaa olet viime aikoina katsonut liian monta jaksoa päivässä!