sähköautojen latauspisteet webinaari

Oletko etsimämme

EV Charging Specialist?

Väreen sähköisen liikenteen palveluiden kysynnän kasvaessa haemme lisää resurssia tiimiimme. Tehtävässä vastaat sähköautojen latauslaitetoimituksista Väreen yritysasiakkaille ja osallistut palveluiden kehittämiseen.

Hae paikkaa
sähköautojen latauspisteet webinaari

Tarjoamme tehtävän, jossa voit loistaa ja kehittyä 😊

Ladattavien autojen määrä Suomessa on tuplaantunut kuluneen vuoden aikana ja yli kymmenkertaistunut neljässä vuodessa. Sähköisen liikenteen palveluiden kysyntä kasvaakin nyt sellaisella vauhdilla, että tarvitsemme lisää resurssia palvelemaan asiakkaitamme. Haluamme varmistaa, että asiakkaamme saavat parhaan palvelutarjonnan tässä hetkessä, kun sähköautot ja älykodit ovat jo osa arkipäiväämme.


Mitä odotamme sinulta:


Tässä tehtävässä vastaat sähköauton latauslaitetoimituksista Väreen yritysasiakkaille. Johdat asennus- ja latauslaitekumppaniverkostoja ja kehität yhteistyötä. Lisäksi osallistut Väreen sähköisen liikenteen prosessien ja palveluiden kehitykseen. Tukenasi sinulla on Väreen sähköisen liikenteen tiimi sekä Väreen muu henkilökunta.


Tehtävässä menestyminen edellyttää innostuneisuutta sähköisen liikenteen palveluihin. Olet myyntihenkinen ja esiinnyt sekä työskentelet luontevasti asiakkaidemme ja kumppaneidemme kanssa.


Odotamme sinulta sähkötekniikan insinöörin tai DI tai muuta vastaavaa tutkintoa.


Mitä tarjoamme:


🤝 Vastuuta ja vaikutusmahdollisuutta


👑 Menestymistä kasvuhaluisessa, kapinallisessa ja datalähtöisessä energiapalveluyhtiössä, joka haastaa toimialaa ja muuttaa koko maailmaa


🧡 Huumorintajuiset, hauskat ja kannustavat työkaverit moderneissa toimistoissamme tai etäyhteyksien päässä


💡  Mahdollisuuden oppia koko ajan uutta ja suorittaa osaamistasi kehittäviä kursseja työn ohella


👍 Asialliset työsuhde-edut, kuten puhelinetu, kattava työterveyshuolto, lounas- ja liikuntatuki


🌍 Työskentelymahdollisuutta mistä päin Suomea tahansa

Haku

Mikäli arvelet täyttäväsi toimenkuvan vaatimukset ainakin suurimmalta osin, niin laitathan pian hakemusta tulemaan. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla, joten nyt kannattaa toimia nopeasti! Toimita hakemuksesi ja palkkatoiveesi alla olevan linkin kautta kuitenkin viimeistään 19.11.2021. 


👉 HAE TEHTÄVÄÄ


Hyppää kyytiin ja lähde sähköistämään liikenne kanssamme 😊🚗⚡


Heräsikö jotain kysyttävää? 💡

Lisätietoja tehtävästä antaa kehitysjohtaja Antti Martikainen. Yhteydenotot puhelimella p. 044 723 7102 tai sähköpostilla antti.martikainen@vare.fi 


Voit tutustua meihin muihin Väreläisiin täällä 🙂

Tällaiseen tiimiin pääset mukaan:

Meillä kaikki saavat äänensä kuuluviin ja pääsevät kokeilemaan hulluimpiakin ideoitaan, kuhan ne edistävät tavoitteisiin pääsemistä.

Meillä saa vastuuta ja vapautta sopivassa suhteessa, sillä tiedämme, että aina löytyy jotain parannettavaa. Sinuun luotetaan ja pääset mukaan muokkaamaan yleisiä toimintatapojamme.

Meillä nauretaan ja puhutaan muustakin kuin sähköstä. Saat siis olla oma itsesi ja haluamme ehdottomasti kuulla, mitä söit lounaaksi ja mitä sarjaa olet viime aikoina katsonut liian monta jaksoa päivässä!

Väre Oy

Sähköyhtiö, joka yrittää myydä mahdollisimman vähän sähköä.


Väre on Suomen kapinallisin energiayhtiö, jossa työskentelee lähes 50 asiantuntijaa tuotekehityksessä, taloushallinnossa, myynnissä, markkinoinnissa, tietohallinnossa ja salkunhallinnassa. Väreen tiimissä pääset vaikuttamaan tulevaisuuden vastuullisiin energiapalveluihin. 


Sähköä voit ostaa mistä vaan, mutta me Väreellä olemme palvelubisneksessä. Väreen tavoitteena on olla edelläkävijä kokonaisvaltaisten energiapalvelujen tarjoajana. Tarjontamme kattaa palveluja, joilla energiakustannuksia ja hiilidioksidipäästöjä voidaan mitattavasti vähentää. 

Ajankohtaista

Väreellä panostetaan sähköisen liikenteen ratkaisuihin

Jussi Puranen hurahti jo pikkupoikana sähkön maailmaan, mutta ei arvannut, ...

Lue lisää

Energialla muutetaan maailmaa

Oletko sinä Emmi Laakkosen tavoin töissä yrityksessä, jossa pääset aidosti ...

Lue lisää