Sydän

Oletko etsimämme

E-Mobility Specialist?

Väreen sähköisen liikenteen palveluiden kysyntä kasvaa nyt vauhdilla ja haemme lisää resurssia palvelemaan asiakkaitamme. Tule täydentämään meidän sähköisen liikenteen tiimiä.

Hae paikkaa
Sydän

Tarjoamme tehtävän, jossa voit loistaa ja kehittyä 😊

Tehtävänäsi on sähköauton latauslaitejärjestelmien suunnittelu ja rakennuttaminen, yhteistyökumppaneiden valvonta, ohjaus ja kouluttaminen. Lisäksi osallistut Väreen sähköisen liikenteen prosessien ja palveluiden kehitykseen. Tukenasi sinulla on ammattitaitoinen Väreen henkilökunta.


Tehtävässä menestyminen edellyttää innostuneisuutta sähköisen liikenteen palveluihin. Olet myyntihenkinen ja esiinnyt sekä työskentelet luontevasti asiakkaidemme ja kumppaneidemme kanssa.


Odotamme sinulta sähköinsinöörin tai vastaavaa tutkintoa.


Mitä tarjoamme:


🤝 Vastuuta ja vaikutusmahdollisuutta


👑 Menestymistä kasvuhaluisessa, kapinallisessa ja datalähtöisessä energiapalveluyhtiössä, joka haastaa toimialaa ja muuttaa koko maailmaa


🧡 Huumorintajuiset, hauskat ja kannustavat työkaverit moderneissa toimistoissamme tai etäyhteyksien päässä


💡  Mahdollisuuden oppia koko ajan uutta ja suorittaa osaamistasi kehittäviä kursseja työn ohella


👍 Asialliset työsuhde-edut, kuten puhelinetu, kattava työterveyshuolto, lounas- ja liikuntatuki


🌍 Työskentelymahdollisuutta mistä päin Suomea tahansa

Haku

Mikäli arvelet täyttäväsi toimenkuvan vaatimukset ainakin suurimmalta osin, niin laita näppäimistö laulamaan ja hakemusta tulemaan. Toimita hakemuksesi ja palkkatoiveesi alla olevan linkin kautta viimeistään 28.11.2021.


👉 HAE TEHTÄVÄÄ


Hyppää kyytiin ja lähde sähköistämään liikenne kanssamme 😊🚗⚡


Heräsikö jotain kysyttävää? 💡

Lisätietoja tehtävästä antaa kehitysjohtaja Antti Martikainen. Yhteydenotot puhelimella p. 044 723 7102:


Ke 24.11. klo 10–12


tai sähköpostilla milloin vain antti.martikainen@vare.fi 


Voit tutustua meihin muihin Väreläisiin täällä 🙂

Tällaiseen tiimiin pääset mukaan:

Meillä kaikki saavat äänensä kuuluviin ja pääsevät kokeilemaan hulluimpiakin ideoitaan, kuhan ne edistävät tavoitteisiin pääsemistä.

Meillä saa vastuuta ja vapautta sopivassa suhteessa, sillä tiedämme, että aina löytyy jotain parannettavaa. Sinuun luotetaan ja pääset mukaan muokkaamaan yleisiä toimintatapojamme.

Meillä nauretaan ja puhutaan muustakin kuin sähköstä. Saat siis olla oma itsesi ja haluamme ehdottomasti kuulla, mitä söit lounaaksi ja mitä sarjaa olet viime aikoina katsonut liian monta jaksoa päivässä!

Väre Oy

Sähköyhtiö, joka yrittää myydä mahdollisimman vähän sähköä.


Väre on Suomen kapinallisin energiayhtiö, jossa työskentelee lähes 50 asiantuntijaa tuotekehityksessä, taloushallinnossa, myynnissä, markkinoinnissa, tietohallinnossa ja salkunhallinnassa. Väreen tiimissä pääset vaikuttamaan tulevaisuuden vastuullisiin energiapalveluihin. 


Sähköä voit ostaa mistä vaan, mutta me Väreellä olemme palvelubisneksessä. Väreen tavoitteena on olla edelläkävijä kokonaisvaltaisten energiapalvelujen tarjoajana. Tarjontamme kattaa palveluja, joilla energiakustannuksia ja hiilidioksidipäästöjä voidaan mitattavasti vähentää. 

Ajankohtaista

Väreellä panostetaan sähköisen liikenteen ratkaisuihin

Jussi Puranen hurahti jo pikkupoikana sähkön maailmaan, mutta ei arvannut, ...

Lue lisää

Energialla muutetaan maailmaa

Oletko sinä Emmi Laakkosen tavoin töissä yrityksessä, jossa pääset aidosti ...

Lue lisää