Sydän

Oletko etsimämme 

Digi Lead Specialist?

Tule auttamaan meitä myynnin osumatarkkuuden nostamisessa! Monipuolisessa Digi Lead Specialistin tehtävässä olet osa yritysmyynnin tiimiä ja vaikutat osaltasi Väreen B2B liiketoiminnan menestykselliseen tulokseen.

Hae paikkaa
Sydän

Tule vauhdittamaan B2B myyntimme kasvua! 🔥

Haemme Väreen B2B liiketoimintoihin Digi Lead Specialistia. Olet keskeinen osa yritysmyynnin tiimiä ja vastaat omalta osaltasi liiketoimintamme menestyksellisestä tuloksesta. Tehtäviisi kuuluu esimerkiksi uusien ja olemassa olevien yritysasiakkaiden kontaktoiminen sekä kylmien tai epäaktiivisten yritysasiakkaiden prospektointi. Olet kyvykäs nurturoimaan ja rikastamaan ja validoimaan myynnin alkupään liidejä myyntiputkeen. Ylläpidät, päivität ja kehität asiakasdataa sekä ketjutat ja jalostat tuotettuja sisältöjä asiakasdatan perusteella.


Tulet auttamaan meitä myynnin osumatarkkuuden nostamisessa ja siksi oletkin mieluusti henkilö, joka nauttii asiakaskeskusteluista sekä nopeasta ja digitaalisesta työn luonteesta. Löydät ja ymmärrät uteliaasti etsimällä asiakkaan nykytilanteen sekä tarpeet. Tehtävässäsi raportoit yritysmyynnin myyntiryhmäpäällikölle.


Aikaisemmalta työkokemukseltasi saatat olla vielä alkumatkalla, tai sinulla voi olla jo näyttöä osaamisestasi ja onnistumisistasi vastaavista tehtävistä. Olet tottunut toimimaan ketterästi tavoitteiden edellyttämiä päätöksiä tehden. Virtuaalinen työskentely on vahvuutesi ja parhaillaan sinulla onkin jo osoittaa kyvykkyyttä menestyksekkäästä asiakaskontaktoinnista digitaalisia työkaluja ja menetelmiä hyödyntäen. Etsit työssäsi jatkuvasti mahdollisuuksia parantaa toimintaamme ja niitä löydettyäsi et aikaile kehitystoimenpiteiden suunnittelun tai toteuttamisen kanssa. Arvostamme aikaisempaa käyttökokemusta markkinointiautomaatiosta ja esimerkiksi HubSpot-järjestelmästä.


Tärkeimmät tehtäväsi:


- Toimit markkinoinnin ja myynnin yhteenliittymänä varmistaen saumattoman yhteistyön

- Toimit B2B liiketoimintojen etulinjassa liidejä haltuunottaen ja rikastaen niitä myyntivalmiiksi

- Vastaat asiakasdatan laadukkuudesta

- Hyödynnät asiakasdataa sisältöjen ketjuttamisessa ja jalostamisessa


Mitä odotamme sinulta:


- Olet digitaalisesti kyvykäs ja nopea oppimaan uutta

- CRM-järjestelmäosaaminen

- Osaat toimia systemaattisesti asiat valmiiksi saattaen

- Olet ulospäin suuntautunut ja sanavalmis


Mitä tarjoamme sinulle:


🧡 Mahdollisuuden menestyä kasvuhaluisessa ja datalähtöisessä energiapalveluyhtiössä, joka muuttaa energialla maailmaa

🧡 Ketterän työskentelytavan ja matalan organisaatiorakenteen

🧡 Vastuuta ja vaikutusmahdollisuutta, pääset näkemään oman kädenjälkesi kehityksessä

🧡 Huumorintajuiset, hauskat ja kannustavat työkaverit moderneissa toimistoissamme tai etäyhteyksien päässä

🧡 Mahdollisuuden tehdä työtä 100 % etänä. Toimipisteemme sijaitsevat Kuopiossa (päätoimipiste), Vantaalla, Tampereella ja Lappeenrannassa, mutta hybridi- ja etätyötä hyödyntäen voit toimia mistä päin tahansa.

🧡 Hyvät työsuhde-edut sekä kattavan työterveyshuollon, lounas-, liikunta- ja hyvinvointituki sekä pyöräedun

Toimi heti ja hae mukaan huipputiimiin 🧡

Mikäli olet oikea henkilö täyttämään Digi Lead Specialistin saappaat, lähetä hakemuksesi CV:n sekä palkkatoiveen kera viimeistään 28.5.2023 mennessä. Toimi nopeasti, sillä haastattelut käynnistetään ja paikka täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä.


👉 Hae paikkaa!


Lisätietoja

Mikäli sinulla on kysyttävää tehtävään liittyen, olethan yhteydessä! 😊


Tommi Riikonen

Liiketoimintajohtaja B2B

puh. 0400 334 010


Tutustu meihin 🌞

Voit tutustua muihin Väreläisiin täällä 🙋‍♀️🙋‍♂️


Väre on sähköyhtiö, joka yrittää myydä mahdollisimman vähän sähköä. Toimialan perinteitä ravistelevana energiapalveluyhtiönä uskomme, että energialla muutetaan maailmaa. Tarjoamme alan kattavimmat kokonaispalvelut, joilla asiakkaidemme energiakustannuksia sekä hiilijalanjälkeä voidaan mitattavasti vähentää. Väreellä työskentelee lähes 50 asiantuntijaa tuotekehityksessä, taloushallinnossa, myynnissä, markkinoinnissa, salkunhallinnassa sekä datan ja IT:n parissa. Osana tiimiämme pääset vaikuttamaan tulevaisuuden energiapalveluihin sekä varmistamaan, että asiakkaamme saavat alan parhaat palvelut ja ratkaisut.


Henkilöstötarinoita

Positiivista väreilyä energiatehokkaan arjen sujuvoittamiseksi

Väreen Business Manager Krista Jaatinen on edelläkävijä, joka viestii uusis...

Lue lisää

Voima ja virta johdetaan hyvästä esimiestyöstä

Anne Salo vetää Väreen asiakaspalvelua sekä yritysmyynnin back office -tiim...

Lue lisää

Energialla muutetaan maailmaa

Oletko sinä Emmi Laakkosen tavoin töissä yrityksessä, jossa pääset aidosti ...

Lue lisää

Tällaiseen tiimiin pääset mukaan:

Meillä kaikki saavat äänensä kuuluviin ja pääsevät kokeilemaan hulluimpiakin ideoitaan, kuhan ne edistävät tavoitteisiin pääsemistä.

Meillä saa vastuuta ja vapautta sopivassa suhteessa, sillä tiedämme, että aina löytyy jotain parannettavaa. Sinuun luotetaan ja pääset mukaan muokkaamaan yleisiä toimintatapojamme.

Meillä nauretaan ja puhutaan välillä muustakin kuin sähköstä. Saat siis olla oma itsesi ja haluamme ehdottomasti kuulla mitä söit lounaaksi ja mikä sarja on viimeisimpänä koukuttanut ruudun ääreen.