Sydän

Oletko etsimämme Data Engineer?

Onko dataan liittyvät putkihommat hallussa? Haluatko olla strategian keskiössä rakentamassa tulevaisuuden energiapalveluita? Olet etsimämme osaaja!

Hae paikkaa
Sydän

Etsimme kasvusta syttyvää Data Engineeria

Väre on Suomen kapinallisin energiayhtiö, jossa työskentelee yli 40 asiantuntijaa tuotekehityksessä, taloushallinnossa, myynnissä, markkinoinnissa ja salkunhallinnassa. Tehtävämme on varmistaa, että asiakkaamme saavat parhaat palvelut paitsi tässä hetkessä myös silloin, kun sähköautot ja älykodit ovat jo arkipäivää. Kehitys kehittyköön, mutta perusasioiden täytyy sujua kaikissa elämäntilanteissa ja -vaiheissa. Osana tiimiämme pääset vaikuttamaan tulevaisuuden energiapalveluihin. 


Etsimme myynnin kasvusta syttyvää Data Engineeria, jonka ensisijaisena tehtävänä on kasvattaa asiakas- ja markkinaymmärrystä, sekä luoda jatkuvasti uusia ideoita kasvun aikaansaamiseksi. Keräät, mallinnat, visualisoit ja analysoit avointa, sekä ostettua tietoa liiketoiminnan tarpeisiin, mikä mahdollistaa datalähtöisen toimintamme.


Tehtävässä vastaat raportoinnin kehittämisestä ja laadun parantamisesta. Etsit itsenäisesti uusia hyödynnettävissä olevia tietolähteitä, joiden avulla rikastat ja jalostat myynnille arvokasta markkina- ja asiakastietoa. Tehtäviisi kuuluu myös ylläpitää ja kehittää Väreen dataympäristöä.


Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on kova palo saada asioita aikaiseksi ja levittää datalähtöistä ajattelutapaasi työkavereillesi. Et siedä turhia manuaalisia prosesseja, vaan automatisoit ne pois jaloista kuleksimasta. Olet utelias ja autat meitä voittamaan, luomalla uusia mahdollisuuksia, mitä ei aikaisemmin ollut olemassakaan.


Tehtävässä vastaat: • Datan keräämisestä, mallintamisesta ja visualisoinnoista yhdeksi ymmärrettäväksi kokonaisuudeksi

 • Raportointityökalujen kehittämisestä, joita liiketoiminnat voivat käyttää itsepalveluna

 • ETL-ajojen ja kevyiden integraatioiden rakentamisesta

 • Dataympäristön ylläpidosta


Odotamme Sinulta: • Vähintään kahden vuoden kokemusta BI-kehittämisestä ja BI-työkaluista, kuten Qlik Sense, Power BI, Google Datastudio tai Tableau

 • SQL-kielen osaamista

 • Kokemusta ETL-eräajojen rakentamisesta

 • Kykyä selkeään datan visualisointiin ja tarinankerrontaan

 • Myyntilähtöistä, analyyttisyyttä ja tarkkaa työskentelyotetta


Mitä tarjoamme:


🤝 Vastuuta ja vaikutusmahdollisuutta.


👑 Menestymistä kasvuhaluisessa, kapinallisessa ja datalähtöisessä energiapalveluyhtiössä, joka haastaa toimialaa ja muuttaa koko maailmaa.


🧡 Huumorintajuiset ja kannustavat työkaverit moderneissa toimistoissamme tai etäyhteyksien päässä.


👍 Hyvät työsuhde-edut sekä kattava työterveyshuolto, lounas-, liikunta- ja hyvinvointituki.


🌍 Työskentelymahdollisuutta mistä päin Suomea tahansa.


Tule työkaveriksemme energiseen joukkoomme!


Mikäli tämä on sinun seuraava työpaikkasi, lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen 8.11.2021 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.


👉 HAE PAIKKAA


Heräsikö jotain kysyttävää?


Lisätietoja tehtävästä sinulle antaa CDO Niko Pehkonen p. 044 541 3997 • pe 15.10. klo 14:30-16:00

 • pe 22.10. klo 14:30-16:00

 • tai lähestyä linkkarissa milloin vain


Voit tutustua meihin muihin Väreläisiin täällä.

Tällaiseen tiimiin pääset mukaan:

Meillä kaikki saavat äänensä kuuluviin ja pääsevät kokeilemaan hulluimpiakin ideoitaan, kuhan ne edistävät tavoitteisiin pääsemistä.

Meillä saa vastuuta ja vapautta sopivassa suhteessa, sillä tiedämme, että aina löytyy jotain parannettavaa. Sinuun luotetaan ja pääset mukaan muokkaamaan yleisiä toimintatapojamme.

Meillä nauretaan ja puhutaan muustakin kuin sähköstä, sillä eihän se ole kovin kiinnostava asia. Saat siis olla oma itsesi ja haluamme ehdottomasti kuulla, mitä söit lounaaksi ja mitä sarjaa olet viime aikoina katsonut liian monta jaksoa päivässä!