Oletko etsimämme CRM Product Owner?

Etsimme energistä ja positiivisella asenteella varustettua CRM:n tuoteomistajaa.

Hae paikkaa

Product Owner mahdollistamaan jatkuvan kasvumme

Väre on Suomen kapinallisin energiayhtiö, jossa työskentelee yli 40 asiantuntijaa tuotekehityksessä, taloushallinnossa, myynnissä, markkinoinnissa ja salkunhallinnassa. Tehtävämme on varmistaa, että asiakkaamme saavat parhaat palvelut paitsi tässä hetkessä myös silloin, kun sähköautot ja älykodit ovat jo arkipäivää. Kehitys kehittyköön, mutta perusasioiden täytyy sujua kaikissa elämäntilanteissa ja -vaiheissa. Osana tiimiämme pääset vaikuttamaan tulevaisuuden energiapalveluihin.


Tehtävässä vastaat CRM:n kehittämisestä ja ylläpitämisestä. Autat liiketoimintojamme menestymään tarjoamalla heille tehokkaat myyntiputket, pitkälle automatisoidut prosessit ja monipuolisen markkinoinnin mahdollistavan alustan. Kasvatat asiakasymmärrystä keräämällä relevanttia asiakasdataa jokaisesta kontaktipisteestämme ja mahdollistat tiedon hyödyntämisen prosesseissa.


Toimit tehtävässä tiiviisti eri sidosryhmien kanssa, kuten järjestelmätoimittajien, myynnin, markkinoinnin, datatiimin ja IT:n kanssa. Suunnittelet ja priorisoit liiketoimintojen kanssa kehitystarpeita, jotka muutat selkeiksi määrittelyiksi järjestelmätoimittajille. Tehtävässä vastaat myös uusien ominaisuuksien testaamisesta ja ongelmatilanteiden selvittämisestä yhdessä järjestelmätoimittajan kanssa.


Tehtävä on määräaikainen perhevapaan sijaisuuden ajan, vähintään 09/2022 asti. Pidämme kuitenkin kynsin ja hampain kiinni hyvistä tyypeistä 🤗


Kaipaamme seuraavanlaista osaamista:  • Kykyä muuttaa monimutkaisetkin liiketoiminnan tarpeet selkeiksi määrittelyiksi

  • Kokemusta ketterästä kehittämisestä

  • Kykyä järjestelmäkehitykseen monitoimittajaympäristöstä

  • Ymmärrystä miten järjestelmien väliset integraatiot toimivat

  • Liiketoiminta- ja datalähtöisyyttä

  • Positiivista ja ”kädet savessa” -asennetta

  • Sujuvaa suomen kielen taitoa


Mitä tarjoamme:


🤝 Vastuuta ja vaikutusmahdollisuutta


👑 Menestymistä kasvuhaluisessa, kapinallisessa ja datalähtöisessä energiapalveluyhtiössä, joka haastaa toimialaa ja muuttaa koko maailmaa


🧡 Huumorintajuiset ja kannustavat työkaverit moderneissa toimistoissamme tai etäyhteyksien päässä


👍 Hyvät työsuhde-edut sekä kattava työterveyshuolto, lounas-, liikunta- ja hyvinvointituki


🌍 Työskentelymahdollisuutta mistä päin Suomea tahansa


Tule työkaveriksemme energiseen joukkoomme!


Mikäli tämä on sinun seuraava työpaikkasi, lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen 15.5.2021 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.


👉 HAE PAIKKAA


Heräsikö jotain kysyttävää?


Lisätietoja tehtävästä sinulle antaa CDO Niko Pehkonen p. 044 541 3997  • pe 23.4.klo 14-16

  • pe 30.4. klo 14-16

  • tai lähestyä linkkarissa milloin vain


Voit tutustua meihin muihin Väreläisiin täällä.

Tällaiseen tiimiin pääset mukaan:

Meillä kaikki saavat äänensä kuuluviin ja pääsevät kokeilemaan hulluimpiakin ideoitaan, kuhan ne edistävät tavoitteisiin pääsemistä.

Meillä saa vastuuta ja vapautta sopivassa suhteessa, sillä tiedämme, että aina löytyy jotain parannettavaa. Sinuun luotetaan ja pääset mukaan muokkaamaan yleisiä toimintatapojamme.

Meillä nauretaan ja puhutaan muustakin kuin sähköstä, sillä eihän se ole kovin kiinnostava asia. Saat siis olla oma itsesi ja haluamme ehdottomasti kuulla, mitä söit lounaaksi ja mitä sarjaa olet viime aikoina katsonut liian monta jaksoa päivässä!