Sydän

Oletko etsimämme CRM Product Owner?

Etsimme asiakaspalvelutaitoista CRM Product Owneria vastuulliseen ja merkitykselliseen tehtävään vastaamaan Väreen CRM-järjestelmän kehittämisestä ja ylläpitämisestä.

Hae paikkaa
Sydän

Tule kehittämään asiakaskokemustamme! 🔥

CRM Product Ownerina liityt osaksi IT- ja datatiimiä. Autat Väreen liiketoimintoja menestymään tarjoamalla heille tehokkaat myyntiputket, pitkälle automatisoidut prosessit ja monipuolisen markkinoinnin mahdollistavan alustan. Kasvatat asiakasymmärrystä keräämällä relevanttia asiakasdataa jokaisesta kontaktipisteestä ja mahdollistat tiedon hyödyntämisen prosessissa. Työsi tulee olemaan projektiluontoista B2B tai B2C puolella riippuen projektista. Pääset luomaan uutta sekä kehittämään olemassa olevaa. Vastaat myös uusien ominaisuuksien testaamisesta yhdessä järjestelmätoimittajan kanssa. Tarkemmin, tyypillinen työpäiväsi pitää sisällään esimerkiksi roadmap -suunnittelua ja CRM kehitystä ja sen toiminnan varmistamista.


Toimit tehtävässä tiiviisti paitsi IT- ja Datatiimin kanssa, myös eri sidosryhmien, kuten teknologiatoimittajien, myynnin ja markkinoinnin kanssa. Suunnittelet ja priorisoit liiketoimintojen kanssa kehitystarpeita, jotka muutat selkeiksi määrittelyiksi järjestelmätoimittajille. Pidät kokonaisuuden hyppysissäsi ja käyt aktiivista keskustelua sidosryhmien kanssa.


Saatat olla etsimämme henkilö, mikäli olet kerryttänyt kokemusta järjestelmäkehityksen monitoimittajaympäristöstä ja sinulla on syvä ymmärrys, miten järjestelmien väliset integraatiot toimivat. Kommunikoit tehokkaasti eri sidosryhmien kanssa rakentavalla ja asiakasystävällisellä tavalla. Sinulla on kykyä muuttaa monimutkaisetkin liiketoiminnan tarpeet selkeiksi määrittelyiksi sekä omaat positiivisen ja työhön tarttuvan asenteen. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Aloituspäivä on joustavasti sovittavissa, mutta odotamme sinua innolla ja toivomme sinun pystyvän aloittamaan mahdollisimman pian!


Odotamme sinulta


- Aiempaa kokemusta Product Ownerin tehtävistä vähintään muutaman vuoden ajalta


- Kykyä ymmärtää asiakkaan sekä liiketoiminnan tarpeet ja muuttaa ne selkeiksi määrittelyiksi


- Microsoft Dynamics 365 osaamista


- Kokemusta ketterän kehityksen Scrum -menetelmistä


- Positiivista ‘’kädet savessa’’ -asennetta


- Hyvää suomen kielen taitoa niin kirjallisesti, kuin suullisestikin


Lisäksi eduksesi katsotaan


- Hubspot ymmärrystä sekä kokemusta projektinhallinta työkaluista, kuten esimerkiksi Jira


- Aikaisempi asiakaspalvelukokemus


Tarjoamme sinulle


- Vastuuta ja vaikutusmahdollisuutta


- Menestymistä kasvuhaluisessa, kapinallisessa ja datalähtöisessä energiapalveluyhtiössä, joka haastaa toimialaa ja muuttaa energialla koko maailmaa


- Huumorintajuiset, hauskat ja kannustavat työkaverit moderneissa toimistoissamme tai etäyhteyksien päässä


- Joustavuutta työaikoja ja työntekopaikkaa koskien - työskentele sieltä mistä se on sinulle sopivinta. Mahdollisuus tehdä työtä toimipisteissämme Kuopiossa, Lappeenrannassa, Tampereella tai pääkaupunkiseudulla tai 100 % etänä


- Monipuoliset työsuhde-edut, kuten kattava työterveyshuolto, lounas-, liikunta- ja hyvinvointietu sekä pyöräetu

Tule mukaan huipputiimiin 🧡

Mikäli olet oikea henkilö täyttämään nämä saappaat, lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 14.5.2023 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.


👉 Hae paikkaa täältä


Heräsikö jotain kysyttävää?

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin rekrytointipäällikkö Noora Ihaksinen (p. 050 472 6871, noora.ihaksinen(at)atalent.fi).

Tutustu meihin 🌞

Voit tutustua muihin Väreläisiin täällä 🙋‍♀️🙋‍♂️


Väre on sähköyhtiö, joka yrittää myydä mahdollisimman vähän sähköä. Toimialan perinteitä ravistelevana energiapalveluyhtiönä uskomme, että energialla muutetaan maailmaa. Tarjoamme alan kattavimmat kokonaispalvelut, joilla asiakkaidemme energiakustannuksia sekä hiilijalanjälkeä voidaan mitattavasti vähentää. Väreellä työskentelee yli 50 asiantuntijaa tuotekehityksessä, taloushallinnossa, myynnissä, markkinoinnissa, salkunhallinnassa sekä datan ja IT:n parissa. Osana tiimiämme pääset vaikuttamaan tulevaisuuden energiapalveluihin sekä varmistamaan, että asiakkaamme saavat alan parhaat palvelut ja ratkaisut.


Tällaiseen tiimiin pääset mukaan:

Meillä kaikki saavat äänensä kuuluviin ja pääsevät kokeilemaan hulluimpiakin ideoitaan, kuhan ne edistävät tavoitteisiin pääsemistä.

Meillä saa vastuuta ja vapautta sopivassa suhteessa, sillä tiedämme, että aina löytyy jotain parannettavaa. Sinuun luotetaan ja pääset mukaan muokkaamaan yleisiä toimintatapojamme.

Meillä nauretaan ja puhutaan muustakin kuin sähköstä, sillä eihän se ole kovin kiinnostava asia. Saat siis olla oma itsesi ja haluamme ehdottomasti kuulla, mitä söit lounaaksi ja mitä sarjaa olet viime aikoina katsonut liian monta jaksoa päivässä!

Henkilöstötarinoita

Positiivista väreilyä energiatehokkaan arjen sujuvoittamiseksi

Väreen Business Manager Krista Jaatinen on edelläkävijä, joka viestii uusis...

Lue lisää

Voima ja virta johdetaan hyvästä esimiestyöstä

Anne Salo vetää Väreen asiakaspalvelua sekä yritysmyynnin back office -tiim...

Lue lisää

Energialla muutetaan maailmaa

Oletko sinä Emmi Laakkosen tavoin töissä yrityksessä, jossa pääset aidosti ...

Lue lisää