Oletko etsimämme Controller?

Hallitsetko sisäisen laskennan kehityksen, analyysit sekä ennustamis- ja budjetointiprosessit?


Olet etsimämme osaaja!

Hae paikkaa

Tarjoamme sinulle tehtävän, jossa voit loistaa ja pystyt toteuttamaan itseäsi.

Nykyisen controllerin siirtyessä uusiin haasteisiin haemme analyyttisen otteen omaavaa tiimipeluria controlleriksi taloustiimiimme.


Keitä olemme?


Väre on Suomen kapinallisin energiayhtiö, jossa työskentelee yli 40 asiantuntijaa myynnissä, markkinoinnissa, digitiimissä, tuotekehityksessä, taloushallinnossa ja salkunhallinnassa. Tehtävämme on varmistaa, että asiakkaamme saavat parhaat palvelut paitsi tässä hetkessä myös silloin, kun sähköautot ja älykodit ovat jo arkipäivää. Kehitys kehittyköön, mutta perusasioiden täytyy sujua kaikissa elämäntilanteissa ja -vaiheissa. Osana tiimiämme pääset vaikuttamaan tulevaisuuden energiapalveluihin ja kasvattamaan meidän yli 160 miljoonan liikevaihtoa entisestään.


Tältä arkesi meillä näyttäisi:


Tehtävänäsi on yhdessä muun taloustiimin kanssa kehittää sisäistä laskentaa, tehdä analyyseja ja vetää yhdessä talousasiantuntijan kanssa ennustamis- ja budjetointiprosesseja. Sinulta löytyy kokemusta energia-alalta ja/tai johdannaisista tai olet taustoiltasi valmis omaksumaan nopeasti sähkönmyyntiliiketoiminnan perusteet. 


Vastaat yhdessä talousjohtajan kanssa konsernin riskienhallinnasta sekä ohjeistat kollegoita lempeästi mutta tiukasti sisäisten toimintamallien noudattamisessa. Toimit jatkuvassa vuorovaikutuksessa muihin tiimeihin organisaatiossamme. Tehtävä sisältää myös rutiininomaisia validointi- ja ylläpitotehtäviä. Kaikissa talousprosesseissamme tavoitteena on saavuttaa mahdollisimman pitkälle ulottuva automaation aste, jotta aikaasi vapautuu aina tuottavampaan työhön ja pystyt omalla panoksellasi vaikuttamaan tämän etenemisvauhtiin. 


Yhdessä talousasiantuntijan kanssa tehtävänäsi on myös hoitaa tarvittavia kirjanpidon tehtäviä aina tilinpäätökseen asti. Teemme töitä ristiin toisiamme tuuraten ja monipuolinen osaaminen sekä sisäisestä että ulkoisesta laskennasta katsotaankin vahvuudeksi. Ulkoisen laskennan näkökulmasta odotamme, että hallitset myös verotusasiat. Olet tärkeä osa kuukausiraportoinnissa ja sen kehittämisessä. Ymmärrät, että taloustiimin tekemiset ovat tärkeä osa ketjua ja olet valmis sitoutumaan asetettuihin aikatauluihin sekä tuet ja autat muuta tiimiä pääsemään yhteisiin aikataulu- ja muihin tavoitteisiin. 


Mitä tarjoamme:


🤝 Vastuuta ja vaikutusmahdollisuutta


👑 Menestymistä kasvuhaluisessa, kapinallisessa ja datalähtöisessä energiapalveluyhtiössä, joka haastaa toimialaa ja muuttaa koko maailmaa


🧡 Huumorintajuiset, hauskat ja kannustavat työkaverit moderneissa toimistoissamme tai etäyhteyksien päässä


💡  Mahdollisuuden oppia koko ajan uutta ja suorittaa osaamistasi kehittäviä kursseja työn ohella


👍 Asialliset työsuhde-edut, kuten puhelinetu (iPhone 12 / Galaxy S21), kattava työterveyshuolto, lounas- ja liikuntatuki


Kaipaamme seuraavanlaista osaamista:  • vähintään tehtävään soveltuva alempi korkeakoulututkinto

  • vähintään 5 vuoden laaja-alaista kokemusta vaativista taloustehtävistä (controller, finance manager, tilintarkastaja yms.) 

  • erityisesti arvostamme, jos sinulla on kokemusta BI-järjestelmistä (esim. PowerBI, Tableau, varsinkin QlikSense tai QlikView)

  • Office-ohjelmistojen osalta hyvää osaamista (Excelin osalta toivomme sinun olevan taidoiltasi Excel-ninja, pelkällä summakaavalla ei pärjää) 

  • kokemusta ja näkemystä erilaisista sisäisen laskennan ympäristöistä 

  • ohjelmisto-osaamista erilaisista taloushallinnon ohjelmistoista

  • verotuksen ymmärrystä (sähkönmyynnin ja -hankinnan lisäksi liiketoimintaamme kuuluu myös rakentamistoimintaa)

  • organisointitaitoja ja yhteistyökykyä

  • kykyä toimia sovittujen aikataulujen puitteissa


Tarjoamme sinulle tehtävän, jossa voit loistaa ja pystyt toteuttamaan itseäsi. Meillä kaikki ovat ns. hands-on-tyyppejä emmekä keskity (pelkkään) pötköttelyyn. Taloustiimimme on tiivis kokonaisuus, joka toimii nyt korona-aikaan etänä, mutta tulevaisuudessa tahtotilana on kokoontua Kuopion toimistollemme ainakin pari kertaa viikossa. Tule työkaveriksemme energiseen joukkoomme!


Mikäli jaksoit lukea tänne asti ja arvelet täyttäväsi suuren osan yllä olevista toiveistamme, laita hakemusta tulemaan. Hakemuksia tullaan käsittelemään jo hakuaikana ja rekrytoitava henkilö voidaan valita ennen hakuajan päättymistä. Haku päättyy 13.4. olethan siis nopea! Toivomme, että ilmaiset hakemuksessasi palkkatoiveesi. 


Voit tutustua meihin muihin Väreläisiin täällä.


👉 HAE PAIKKAAHeräsikö jotain kysyttävää?


Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja Kalle Oinonen (etunimi.sukunimi@vare.fi) +358 50 448 3211 ke 31.3. klo 9-10, ti 6.4 klo 12-14 ja pe 9.4. klo 9-11.

Tällaiseen tiimiin pääset mukaan:

Meillä kaikki saavat äänensä kuuluviin ja pääsevät kokeilemaan hulluimpiakin ideoitaan, kuhan ne edistävät tavoitteisiin pääsemistä.

Meillä saa vastuuta ja vapautta sopivassa suhteessa, sillä tiedämme, että aina löytyy jotain parannettavaa. Sinuun luotetaan ja pääset mukaan muokkaamaan yleisiä toimintatapojamme.

Meillä nauretaan ja puhutaan muustakin kuin sähköstä, sillä eihän se ole kovin kiinnostava asia. Saat siis olla oma itsesi ja haluamme ehdottomasti kuulla, mitä söit lounaaksi ja mitä sarjaa olet viime aikoina katsonut liian monta jaksoa päivässä!