Sydän

Oletko etsimämme 

Communication Specialist?

Haemme nopeaa ja uteliasta sisältö- ja viestintäspesialistia, joka pystyy ottamaan haltuun eri aihepiirien sisällöt, yksinkertaistamaan ja selkeyttämään niitä, kirjoittamaan tiedotteita, asiakaskirjeitä, ohjeita ja tuottamaan sisältömarkkinointia sekä viestintäkampanjoita datalähtöisesti niin kuluttaja- kuin yrityskohderyhmille. 

Hae paikkaa
Sydän

Tule kehittämään asiakaskokemustamme! 🔥

Haemme Väreen tiimiin nopeaa ja uteliasta sisältö- ja viestintäspesialistia. Pystyt ottamaan haltuun eri aihepiirien sisällöt, yksinkertaistamaan ja selkeyttämään niitä, kirjoittamaan tiedotteita, asiakaskirjeitä, ohjeita – mitä vain tarvitaan – ja tuottamaan sisältömarkkinointia sekä viestintäkampanjoita datalähtöisesti niin kuluttaja- kuin yrityskohderyhmille yhdessä markkinointitiimin kanssa. Mikään aihe ei ole sinulle vieras, vaan otat selvää ja rakennat kokonaisuuksia hankkimalla tietoa oma-aloitteisesti ja aktiivisesti. 


Tehtävässä olet mukana viestinnän suunnittelussa, toteutuksessa ja kehittämisessä sekä raportoinnissa yhteistyössä muiden tiimiläistemme kanssa. Tärkein tehtäväsi on varmistaa, että viestimme selkeästi ja vaikuttavasti eri kohderyhmille, ja saamme tuloksia aikaan. 


Odotamme sinulta kokemusta viestinnästä ja erityisesti digitaalisesta viestinnästä. Toivomme, että olet sujuva kirjallinen ja suullinen viestijä, jolla on taitoa löytää oikeat sanat ja ilmaisumuodot eri tilanteisiin. Lisäksi arvostamme projektinhallintataitojasi, sillä tehtävässä on tärkeää pystyä hallitsemaan useita projekteja samanaikaisesti. 


Eduksi laskemme ymmärryksen viestinnän mittareista ja analytiikasta, jotta voit seurata viestinnän onnistumista ja kehittää sitä tarvittaessa. Myös tietämys markkinoinnin automaatiosta lasketaan eduksi. 


Mitä odotamme sinulta:


- 1-2 vuoden kokemus viestintätehtävistä 

- Erinomainen kirjallinen ja suullinen ilmaisutaito  

- Ymmärrys digitaalisesta viestinnästä, työtavoista ja some-kanavista 

- Projektinhallintataidot 

- Kyky hallita useita projekteja samanaikaisesti 

- Soveltuvaa koulutuspohjaa 


Mitä tarjoamme sinulle:


- Mahdollisuuden menestyä kasvuhaluisessa, datalähtöisessä energiapalveluyhtiössä, joka haastaa toimialaa ja muuttaa koko maailmaa

- Ketterän työskentelytavan ja matalan organisaatiorakenteen

- Mielenkiintoisen työn dynaamisessa tiimissä, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi

- Huumorintajuiset, hauskat ja kannustavat työkaverit moderneissa toimistoissamme tai etäyhteyksien päässä

- Mahdollisuuden tehdä työtä toimipisteissämme Kuopiossa, Lappeenrannassa, Tampereella, pääkaupunkiseudulla tai etätyönä

- Vakituisen työsuhteen ja kilpailukykyisen palkan

- Monipuoliset työsuhde-edut, kuten kattava työterveyshuolto, lounas-, liikunta- ja hyvinvointietu sekä pyöräetu

Tule mukaan huipputiimiin 🧡

Jos olet innostunut viestinnästä, sähköstä ja haluat olla mukana kehittämässä organisaatiomme viestintää, lähetä hakemuksesi meille palkkatoiveineen viimeistään 4.6.2023. Toimi nopeasti, käynnistämme haastattelut heti hakemusten pohjalta! Kerro meille, miksi juuri sinä olisit sopiva henkilö tähän tehtävään ja liitä mukaan ansioluettelosi sekä mahdolliset työnäytteet. 


👉 Hae paikkaa!


Lisätietoja tehtävästä

Jäikö sinulle jotain kysyttävää? Voit olla yhteydessä tiiminvetäjään, markkinointijohtaja Kaija Oksaseen p. +358447003090.


Perjantaina 12.5. klo 10-12


Tiistaina 16.5. klo 8-16


Perjantaina 19.5. klo 11-14


Torstaina 25.5. klo 10-14


Tutustu meihin 🌞

Voit tutustua muihin Väreläisiin täällä 🙋‍♀️🙋‍♂️


Väre on sähköyhtiö, joka yrittää myydä mahdollisimman vähän sähköä. Toimialan perinteitä ravistelevana energiapalveluyhtiönä uskomme, että energialla muutetaan maailmaa. Tarjoamme alan kattavimmat kokonaispalvelut, joilla asiakkaidemme energiakustannuksia sekä hiilijalanjälkeä voidaan mitattavasti vähentää. Väreellä työskentelee lähes 50 asiantuntijaa tuotekehityksessä, taloushallinnossa, myynnissä, markkinoinnissa, salkunhallinnassa sekä datan ja IT:n parissa. Osana tiimiämme pääset vaikuttamaan tulevaisuuden energiapalveluihin sekä varmistamaan, että asiakkaamme saavat alan parhaat palvelut ja ratkaisut.


Tällaiseen tiimiin pääset mukaan:

Meillä kaikki saavat äänensä kuuluviin ja pääsevät kokeilemaan hulluimpiakin ideoitaan, kuhan ne edistävät tavoitteisiin pääsemistä.

Meillä saa vastuuta ja vapautta sopivassa suhteessa, sillä tiedämme, että aina löytyy jotain parannettavaa. Sinuun luotetaan ja pääset mukaan muokkaamaan yleisiä toimintatapojamme.

Meillä nauretaan ja puhutaan välillä muustakin kuin sähköstä. Saat siis olla oma itsesi ja haluamme ehdottomasti kuulla mitä söit lounaaksi ja mikä sarja on viimeisimpänä koukuttanut ruudun ääreen.

Henkilöstötarinoita

Positiivista väreilyä energiatehokkaan arjen sujuvoittamiseksi

Väreen Business Manager Krista Jaatinen on edelläkävijä, joka viestii uusis...

Lue lisää

Voima ja virta johdetaan hyvästä esimiestyöstä

Anne Salo vetää Väreen asiakaspalvelua sekä yritysmyynnin back office -tiim...

Lue lisää

Energialla muutetaan maailmaa

Oletko sinä Emmi Laakkosen tavoin töissä yrityksessä, jossa pääset aidosti ...

Lue lisää