Sydän

Oletko etsimämme Chief Digital Officer?

Haemme kaupallista digijohtajaa (CDO) toteuttamaan ja viemään läpi strategiamme mukaista liiketoiminnan kannattavaa kasvua yhdessä tiimin kanssa. Tule mukaan kasvavaan joukkoomme uudistamaan energiatoimialaa ja mahdollistamaan asiakkaillemme kestävä tulevaisuus.

Hae paikkaa
Sydän

Kaupallinen CDO ja johtoryhmän jäsen

Väreen CDO vastaa digitaalisesta myynnistä ja asiakaskokemuksesta sekä verkkokaupan optimoinnista alusta loppuun saakka kasvua rajoittavia tekijöitä raivaten. Kykenet työskentelemään ketterästi myös konepellin alla nostaen digitaalisen myyntikoneistomme seuraavalle tasolle. Saat käsiisi koko toimialan ylivoimaisesti arvostetuimman mobiilisovelluksen ja vastaat sen etumatkan kasvattamisesta mm. luomalla uusia integraatiota ja tekemällä datan avulla uusia, skaalautuvia palveluita.


Data-arkkitehtuurin ja Väreen ICT-kokonaisuuden ylläpito ja kehittäminen kuuluvat tontillesi myös. Nopea palveluiden kehittäminen on intohimosi ja kasvuhakkerointi on sinulle tuttu ajattelu- ja toteutustapa. Olet kunnianhimoinen tulosten suhteen ja kokeilet rohkeasti uusia ideoita. Johdat systemaattista datan keräämistä, analysointia ja hyödyntämistä myynnin, markkinoinnin ja palvelukehityksen tukena.


Hands-on -valmius ja -kyky ovat ehdottomia edellytyksiä, koska meillä johtajatkin tekevät strategisen visioinnin lisäksi käytännön töitä. CDO on johtoryhmärooli, joten johdat monipuolista ja verkottunutta kokonaisuutta sisäisine ja ulkoistettuine tiimeineen, ja raportoit toimitusjohtajalle.


Odotamme hakijalta seuraavia asioita: • Verkkokaupan rakentaminen ja optimointi

 • Digitaalinen myynti

 • Mobiilipalveluiden kehittäminen

 • Integraatiot ja datapalvelut

 • Tiimien johtaminen

 • Kasvuajattelu ja tiedolla johtaminen

 • Dataperusteinen, nopeatempoinen testaaminen

 • Data-arkkitehtuuri ja –strategia

 • Tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa


Lisäksi eduksesi on: • Tiimityö

 • Innostaminen

 • Osallistaminen

 • Ideointikyky


Kyky ajatella asiakkaan näkökulmasta on onnistumisen edellytys. Energia-alan kokemus ei ole edellytys, mutta se ei välttämättä paljoa haittaa. Sen sijaan syttyminen dataperusteisesta digitaalisen kasvun luomisesta on välttämättömyys.


Työskennellä voit mistä päin Suomea tahansa.

Haku:

Haku alkaa 10.11.2021 ja päättyy 5.12.2021. Tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.  Kyseessä on vakituinen työ, jota voit tehdä mistä päin Suomea tahansa.


Hae tehtävään 👉 täällä

Lisätietoja:

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Juha Keski-Karhu:


LinkedIn:ssa milloin vain.


Puhelimella (044 723 7150):  torstaina 25.11. klo 12-14 sekä maanantaina 29.11. klo 14-16.Voit tutustua meihin muihin Väreläisiin täällä 🙂

Väre Oy

Sähköyhtiö, joka yrittää myydä mahdollisimman vähän sähköä.


Väre on Suomen kapinallisin energiayhtiö, jossa työskentelee lähes 50 asiantuntijaa tuotekehityksessä, taloushallinnossa, myynnissä, markkinoinnissa, tietohallinnossa ja salkunhallinnassa. Väreen tiimissä pääset vaikuttamaan tulevaisuuden vastuullisiin energiapalveluihin. 


Sähköä voit ostaa mistä vaan, mutta me Väreellä olemme palvelubisneksessä. Väreen tavoitteena on olla edelläkävijä kokonaisvaltaisten energiapalvelujen tarjoajana. Tarjontamme kattaa palveluja, joilla energiakustannuksia ja hiilidioksidipäästöjä voidaan mitattavasti vähentää. 

Tällaiseen tiimiin pääset mukaan:

Meillä kaikki saavat äänensä kuuluviin ja pääsevät kokeilemaan hulluimpiakin ideoitaan, kuhan ne edistävät tavoitteisiin pääsemistä.

Meillä saa vastuuta ja vapautta sopivassa suhteessa, sillä tiedämme, että aina löytyy jotain parannettavaa. Sinuun luotetaan ja pääset mukaan muokkaamaan yleisiä toimintatapojamme.

Meillä nauretaan ja puhutaan muustakin kuin sähköstä. Saat siis olla oma itsesi ja haluamme ehdottomasti kuulla, mitä söit lounaaksi ja mitä sarjaa olet viime aikoina katsonut liian monta jaksoa päivässä!