Sydän

Oletko etsimämme Business Manager?

Etsimme Business Manageria vastaamaan Väreen kaupallisen tuote- ja palvelukerroksen rakentamisesta. Business manager vastaa sekä kuluttaja- että yrityssegmentin tarjoaman kaupallisen rakenteen luomisesta.

Hae paikkaa
Sydän

Tule mahdollistamaan jatkuva kasvumme 💎

 


Etsimme nyt Business Manageria vastaamaan Väreen kaupallisen tuote- ja palvelukerroksen rakentamisesta. Business manager vastaa sekä kuluttaja- että yrityssegmentin tarjoaman kaupallisen rakenteen luomisesta, sisältäen:  • Tarjoama- ja kilpailutilanneanalyysit vähittäismarkkinoilla sekä kasvupotentiaalin kartoitus

  • Kasvusuunnitelmien laadinta strategia, tarjoama ja kilpailutilanne huomioiden

  • Teknisen tuotekehityksen luomien palveluiden konseptointi, kuvaaminen, paketointi ja kaupallistaminen vähittäismarkkinoille, yhteistyö markkinoinnin ja myynnin kanssa 

  • Asiakkaan kokeman arvon kasvattaminen palvelumuotoilun avulla, asiakkaan prosessien ja sisäisen tekemisen yhteensovittaminen

  • Väreen tarjoaman kilpailukyvyn, erottuvuuden ja myytävyyden varmistaminen vähittäismarkkinoilla

  • Tuote- ja palvelutarjoaman asiakasmateriaalien ja dokumentaation ylläpito ja kehittäminen. Lanseerausten toteutus.


Olet etsimämme henkilö, mikäli sytyt kilpailusta ja kasvusta sekä olet liikkeellä hands-on -asenteella ja -kyvykkyydellä. Olet utelias, taitava verkostoituja, aktiivinen aloitteentekijä ja viet hankkeet yhteistyössä läpi odottelun sijasta.


 Odotamme Sinulta:


Halua johtaa Väreen brändin mukaisen tuote- ja palvelukokonaisuuden kaupallistamista asiakkaille. Asiakkaiden segmentointi, -profilointi ja tarjoaman kohdentaminen kilpailuedut edellä asiakkaan kielellä on sinulle tuttua.


Olet omatoiminen, ammatillisesti vakuuttava ja pitkäjänteinen. Osaat viestiä aktiivisella otteella sekä suullisesti että kirjallisesti ja pidät asioiden sekä ihmisten johtamisesta.


Olet jo näyttänyt osaamistasi tuotteiden kaupallistamisessa ja tuloksellisissa lanseerauksissa, mielellään sekä yritys- että kuluttajasegmenteissä. Viihdyt nopeatempoisessa ja jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä, jossa menestyminen edellyttää päätöksenteko- ja etenemiskykyä. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto, esim. KTM tai muu soveltuva tutkinto. Aiempi kokemus energiatoimialalta ei ole välttämättömyys.


 Tarjoamme Sinulle:


Tarjoamme Sinulle yhden Suomen suurimmista sähkönmyynnin asiakaskannoista ja kasvupotentiaaleista sekä tuoreen ja raikkaan brändin, jolla on hyvät edellytykset nousta alan tunnetuimpien nimien joukkoon. Apunasi on tuotteliaan ja asiantuntevan tuotekehitystiimin osaaminen ja aikaansaannokset sekä kasvuhaluiset markkinointi- ja myyntitiimit. Pääset luomaan Väreen valtakunnallista myynnin, asiakastyytyväisyyden ja tunnettuuden kasvua yhdessä alan huippuosaajien kanssa. Verkostoidut valtakunnallisesti yhteistyökumppaniemme kanssa ja pääset luomaan uusia kumppanuuksia. Arvomme ovat asiakaskeskeisyys, voitontahto, vastuullisuus sekä uudistuminen ja jatkuva kehittyminen.


Business manager raportoi toimitusjohtajalle. Työsuhde on vakituinen ja roolia voit hoitaa mistä päin Suomea tahansa.


Väreellä saat:


🤝 Vastuuta ja vaikutusmahdollisuutta


👑 Menestymistä kasvuhaluisessa, kapinallisessa ja datalähtöisessä energiapalveluyhtiössä, joka haastaa toimialaa ja muuttaa koko maailmaa


🧡 Huumorintajuiset ja kannustavat työkaverit moderneissa toimistoissamme tai etäyhteyksien päässä


👍 Hyvät työsuhde-edut sekä kattava työterveyshuolto, lounas-, liikunta- ja hyvinvointituki


🌍 Työskentelymahdollisuutta mistä päin Suomea tahansa

Tule mukaan huipputiimiimme 🤗

Mikäli tämä on Sinun paikkasi, lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään su 29.8.2021. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.


👉 HAE PAIKKAA! 

Heräsikö jotain kysyttävää? 🤔

Lisätietoja tehtävästä sinulle antaa Väreen myyntijohtaja Tommi Riikonen p. 0400 334 010, tommi.riikonen(at)vare.fi.  • Ke 18.8. klo 8:00-10:00 ja 15:00-16:00

  • Ke 25.8. klo 9:00-11:00 ja 14:00-16:00


Tutustu meihin 🌞

Voit tutustua meihin muihin Väreläisiin täällä 🙋‍♀️🙋‍♂️


Väre on Suomen kapinallisin energiayhtiö, jossa työskentelee lähes 50 asiantuntijaa tuotekehityksessä, taloushallinnossa, myynnissä, markkinoinnissa ja salkunhallinnassa. Tehtävämme on varmistaa, että asiakkaamme saavat parhaat palvelut paitsi tässä hetkessä myös silloin, kun sähköautot ja älykodit ovat jo arkipäivää. Kehitys kehittyköön, mutta perusasioiden täytyy sujua kaikissa elämäntilanteissa ja -vaiheissa. Osana tiimiämme pääset vaikuttamaan tulevaisuuden energiapalveluihin.


Tällaiseen tiimiin pääset mukaan:

Meillä kaikki saavat äänensä kuuluviin ja pääsevät kokeilemaan hulluimpiakin ideoitaan, kuhan ne edistävät tavoitteisiin pääsemistä.

Meillä saa vastuuta ja vapautta sopivassa suhteessa, sillä tiedämme, että aina löytyy jotain parannettavaa. Sinuun luotetaan ja pääset mukaan muokkaamaan yleisiä toimintatapojamme.

Meillä nauretaan ja puhutaan muustakin kuin sähköstä, sillä eihän se ole kovin kiinnostava asia. Saat siis olla oma itsesi ja haluamme ehdottomasti kuulla, mitä söit lounaaksi ja mitä sarjaa olet viime aikoina katsonut liian monta jaksoa päivässä!