Anna katolle elämän tarkoitus Väreen aurinkosähköllä

Oletko etsimämme 

aurinkotuotepäällikkö?

Haemme Väreen yritysliiketoimintayksikköön auringosta vastaavaa tuotepäällikköä. Toimit yritysasiakkaille kohdennetun aurinkotuotteen avainhenkilönä vastaten keskeisenä osana toimitus- ja kilpailukyvystä. Raportoit yritysliiketoimintayksikön liiketoimintajohtajalle.

Hae paikkaa
Anna katolle elämän tarkoitus Väreen aurinkosähköllä

Tule vauhdittamaan yhtiömme aurinkomyyntiä! 🌞

Väreen yritysliiketoimintayksikkö etsii auringosta vastaavaa tuotepäällikköä. Toimit yritysasiakkaille kohdennetun aurinkotuotteen avainhenkilönä vastaten keskeisenä osana toimitus- ja kilpailukyvystä. Väre tarjoaa aurinkotuotetta yritysasiakkailleen suorahankintana ja PPA-ratkaisuna. Olet keskeinen tekijä yritysratkaisujen tiimissä vastaten omalta osaltasi yritysliiketoimintamme menestyksellisestä kehittämisestä. Teet työtäsi toimien yli tiimirajojen pitäen tiiviisti langat käsissäsi. Henkilönä olet oma-aloitteinen, organisointikykyinen ja suoraviivaisen tehokas toiminnaltasi.


Sinulla on vahvaa näyttöä osaamisestasi ja toiminnan tehokkuudestasi aurinkoratkaisujen suunnittelussa ja toteutuksessa. Olet tottunut toimimaan ketterästi ja tavoitteiden saavuttamisen edellyttämiä päätöksiä tehden. Saat innostuneella otteellasi asiat tapahtumaan ja ottaudut havaitsemiisi kehityskohteisiin oma-aloitteisesti vieden ne maaliin itsenäisesti.


Tärkeimmät tehtäväsi: • Laite- ja asennushankinta

 • Kumppaniverkoston johtaminen ja kehittäminen

 • Hinnoitteluperiaatteet ja tuotekannattavuus

 • Tuotannon mallinnus

 • Toimitusten hallinta

 • Tuotekehitys ja myynnintuki


Odotamme sinulta: • Toimit ja esiinnyt määrätietoisesti niin sisäisissä kuin ulkoisissakin sidosryhmissä

 • Sinulla on systemaattinen tapa toimia ja toimit prosessien mukaan niitä kehittäen

 • Osaat nähdä ison kuvan käytännönläheisyyttä unohtamatta

 • Omaat kokemusta ja näkemystä aurinkotuotteen ”liidistä laskulle” -prosessin vastuusta

 • Sinulla on osaamista ja näyttöjä vastaavista tehtävistä ja erityisesti nälkää rakentaa menestyvää tuoteryhmäkohtaista liiketoimintaa

 • Olet tulosorientoitunut, sisukas ja haluat kääntää haasteet mahdollisuuksiksi


Tarjoamme sinulle: • Näköalatehtävän kasvavassa aurinkomarkkinassa Suomen tyytyväisimpien* yritysasiakkaiden kanssa (*EPSI rating 2022)

 • Mahdollisuuden olla mukana rakentamassa energiatoimialan uudistamista yhtiössä, joka näyttää suuntaa tulevaisuudessa

 • Vahvoihin arvoihin uskovan työnantajan, joka tarjoaa kehittyviä ja kehittäviä tehtäviä nyt ja tulevaisuudessa

 • Monipuoliset työsuhde-edut, kuten polkupyöräedun, puhelinedun, lounasedun, hyvinvointi- ja liikuntaedun sekä kattavan ja laadukkaan työterveyshuollon.

 • Toimipisteemme sijaitsevat Kuopiossa (päätoimipiste), Vantaalla, Tampereella ja Lappeenrannassa, mutta hybridi- ja etätyötä hyödyntäen voit toimia mistä päin Suomea tahansa.

Toimi heti ja hae mukaan huipputiimiin 🧡

Mikäli tämä on sinun seuraava työpaikkasi, lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen hakupainikkeen kautta viimeistään 15.6.2023. Toimi nopeasti, sillä haastattelut käynnistetään ja paikka täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä.


👉 HAE TEHTÄVÄÄN

Lisätietoja

Mikäli sinulla on kysyttävää tehtävään liittyen, olethan yhteydessä! 😊


Tommi Riikonen

Liiketoimintajohtaja B2B

puh. 0400 334 010


Tutustu meihin 🌞

Voit tutustua muihin Väreläisiin täällä 🙋‍♀️🙋‍♂️


Väre on sähköyhtiö, joka yrittää myydä mahdollisimman vähän sähköä. Toimialan perinteitä ravistelevana energiapalveluyhtiönä uskomme, että energialla muutetaan maailmaa. Tarjoamme alan kattavimmat kokonaispalvelut, joilla asiakkaidemme energiakustannuksia sekä hiilijalanjälkeä voidaan mitattavasti vähentää. Väreellä työskentelee lähes 50 asiantuntijaa tuotekehityksessä, taloushallinnossa, myynnissä, markkinoinnissa, salkunhallinnassa sekä datan ja IT:n parissa. Osana tiimiämme pääset vaikuttamaan tulevaisuuden energiapalveluihin sekä varmistamaan, että asiakkaamme saavat alan parhaat palvelut ja ratkaisut.


Tällaiseen tiimiin pääset mukaan:

Meillä kaikki saavat äänensä kuuluviin ja pääsevät kokeilemaan hulluimpiakin ideoitaan, kuhan ne edistävät tavoitteisiin pääsemistä.

Meillä saa vastuuta ja vapautta sopivassa suhteessa, sillä tiedämme, että aina löytyy jotain parannettavaa. Sinuun luotetaan ja pääset mukaan muokkaamaan yleisiä toimintatapojamme.

Meillä nauretaan ja puhutaan välillä muustakin kuin sähköstä. Saat siis olla oma itsesi ja haluamme ehdottomasti kuulla mitä söit lounaaksi ja mikä sarja on viimeisimpänä koukuttanut ruudun ääreen.

Tyytyväisiä asiakkaitamme

ER-Pakkaus hyödyntää täyden palvelun aurinkovoimalaa

ER-Pakkaus otti käyttöönsä Väreen PPA-aurinkovoimalan ilman alkuinvestointi...

Lue lisää

Savon Kuljetus säästää ympäristöä ja kustannuksia Väreen avulla

Savon Kuljetus otti kesäkuussa käyttöön uuden logistiikkakeskuksen, jonka y...

Lue lisää

IS-Vetin aurinkovoimala tuottaa huomattavaa säästöä

Väreen toimittama aurinkovoimala tuottaa IS-Vetille huomattavaa säästöä ene...

Lue lisää