Tee
sopimus
tästä

Näin löydät sen oikean. Siis sähkösopimuksen

Onko sähkösopimuksen tekeminen tai kilpailuttaminen tullut ajankohtaiseksi? Aiheuttaako päätös päänvaivaa? Näillä eväin löytyy varmasti juuri sinulle se oikea.

 

Näin löydät sen oikean. Siis sähkösopimuksen

Haluatko budjetoida etukäteen?

Jos voit arvioida sähkönkulutusta tarkasti etukäteen, on kulutukseen perustuva Kuukausisähkö varteenotettava vaihtoehto. Sähkön hinnan pysyessä samana joka kuukausi, muiden taloudenpitoon liittyvien menojen budjetointi on helpompaa. Joskus voi tietysti tulla kuukausia, jolloin kulutus syystä tai toisesta menee yli sovitun paketin. Onneksi Väreellä ylimenevän kulutuksen hinta, 3 senttiä/kWh, ei päätä huimaa.

Onko arkesi hektistä, etkä halua sähköasioita miettiä?

Kaikilla ei ole aikaa sähkön hinnan jatkuvaan seurantaan ja sopimusten kilpailuttamiseen. Tällöin varma valinta on Määräaikainen sähkö. Maksat sähköstä edullisempaa hintaa sopimusajan puitteissa, ja muuten energia-asioita ei tarvitse miettiä. Väreellä valittavana on 1 vuoden, 2 vuoden ja 3 vuoden määräaikaisia sopimuksia.

Arvostatko huoletonta arkea, mutta samalla valinnan vapautta? Silloin sinulle sopii myös Jatkuva sähkö, jota ei ole sidottu määräaikaisuuksiin, joten sopimuksen uusimisesta ei tarvitse ottaa stressiä. Hintakin määräytyy sähkömarkkinoiden mukaan ja päivittyy kolmen kuukauden välein.

Pystytkö säätämään säästääksesi?

Jos sinulla on aikaa ja tahtoa säädellä energiankulutustasi, on valintasi markkinoihin perustuva Pörssisähkö. Me Väreellä seuraamme silmä kovana sähkön hintakehitystä ja ilmoitamme sinulle 24 h etukäteen sähkön hintakehityksestä, jotta voit optimoida omaa kulutustasi. Kun oman talouden sähkönkäytön keskittää vuorokauden edullisimpiin tunteihin, on vuodessa luvassa huomattavia säästöjä sähkölaskuun. Sähkön kulutuksen ja hinnan seuranta käy kätevästi myös Väpin kautta.

Mitä muita palveluita sähkönmyyjällä on tarjolla?

Sähkönmyyjän tarjoamilla palveluilla voi olla todella iso merkitys arjen sujuvuuteen. Sähkö itsessään on perushyödyke, joka ei kiinnosta juuri ketään, mutta parempi arki ja tulevaisuus – joko saimme huomiosi? Väreen monipuoliseen energiapalveluperheeseen kuuluvat muun muassa Avainturva, jonka avulla saat pikaisesti kadonneet avaimet korvattua sekä energiamarkkinan vaihtelulta suojaava Hintakatto ja sopimuksen joustavaan vaihtoon oikeuttava Vaihtoturva.

Ohjaavatko arvot kulutustasi?

Omilla kulutusvalinnoilla on mahdollisuus vaikuttaa yhteiskuntaan ja ympäristöön – näin on luonnollisesti myös sähkösopimuksen valinnassa. Siksi sinulla on mahdollisuus valita vastuullisesti tuotettua Vihreää sähköä tai lähellä tuotettua Lähisähköä.

Suomalaisen energiapalveluyhtiön valitseminen tarkoittaa myös, että olet tukemassa kotimaan työllisyyttä.

Ajankohtaista

Väre avasi aurinkovoimaloihin erikoistuneen verkkokaupan

Energiapalveluyhtiö Väre vahvistaa asemaansa kotimaan aurinkovoimalatoimitu...

Lue lisää

Väreen toimittamien aurinkovoimaloiden yhteenlaskettu teho ylitti 4 000 kwp

Toimitetut aurinkovoimalaitokset tulevat tuottamaan vuoden aikana puhdasta ...

Lue lisää

Väre toimitti Kuopion Porttiin sähköautojen hyperlatauspisteen

Itä-Suomen ensimmäinen hyperlatauspiste nyt Kuopiossa.

Lue lisää