Ota
yhteyttä
> Created with Sketch.
Icon/Warning Created with Sketch.

Asiakaspalvelumme on ruuhkautunut. Sopimuksesi tiedot löydät Väppi-sovelluksesta ja verkkokauppamme palvelee normaalisti. Lisätietoja

Tehotunti: kuinka yritysten on hyvä varautua nouseviin sähkön hintoihin? 

Vinkit, työkalut ja ratkaisut sähkökulujen vähentämiseen.


Mitä sähkömarkkinoilla tapahtuu ja mihin suuntaan sähkön hinnat kehittyvät? Entä millaisilla konkreettisilla toimenpiteillä yritysten on mahdollista säästää sähkökuluissaan, niin lyhyellä kuin pitemmälläkin aikajänteellä?


Asiantuntija webinaari ma 31.10. klo 14.

Ilmoittaudu webinaariin

Väreen tehotunti yrityksille

Energiakriisi ja sähkön hinnat ovat tämän hetken puhutuimmat aiheet. Rajusti nousseet sähkön hinnat herättävät paljon huolta ja kysymyksiä talven lähestyessä. 


Järjestämme maanantaina 31.10. klo 14 alkaen maksuttoman webinaarin sähkömarkkinoiden tilanteesta sekä konkreettisista toimenpiteistä, joiden avulla yritysten on mahdollista säästää sähkökuluissaan, niin lyhyellä kuin pitemmälläkin aikajänteellä.


💡 Katsaus sähkömarkkinoihin - Mitä muutoksia on tulossa ja mihin suuntaan ne vievät sähkön hintoja? Kuinka talveen on syytä varautua? Millä tavalla Väreen salkunhoito tuottaa lisäarvoa asiakkailleen? Risto Kinnunen, salkunhoitaja (30 min)


💡 Kuinka yrityksissä voidaan säästää sähköä? Käytännön vinkit ja esimerkit sähkönkäytön optimointiin ja vähentämiseen. Olli Riipinen, myyntiryhmäpäällikkö (15 min)


💡 Väreen YritysEkstra - Suomen parasta ja ajantasaisinta energiaraportointia yrityksille. Kuinka työkalu helpottaa yritysten päättäjiä sähkönkulutuksen seurannassa, optimoinnissa sekä budjetoinnissa? Olli Riipinen, myyntiryhmäpäällikkö (15 min)


 


Webinaarin kesto n. 60 minuuttia. Mikäli webinaarin varsinainen ajankohta ei sovi aikatauluihisi, ilmoittaudu siitä huolimatta mukaan, sillä kaikille ilmoittautuneille toimitamme jälkikäteen myös tallenteen.


Lämpimästi tervetuloa!


Ilmoittaudu 👉 webinaariin tästä

Webinaarin asiantuntijat:

Risto Kinnunen, salkunhoitaja

Risto on sähkökaupan huippuammattilainen, joka on toiminut jo yli 16 vuoden ajan pohjoismaisilla sähkömarkkinoilla rakentaen kestävää ja kannattavaa sähkönhankintastrategiaa eri toimialojen asiakkailleen menestyksekkäästi. Salkunhoitajana hän huolehtii merkittävien suomalaisyritysten sähkönhankinnasta.

Olli Riipinen, myyntiryhmäpäällikkö

Olli toimii Väreen yritysmyynnin vetäjänä ja hänen tiimissään työskentelee 8 yritysmyyjää ympäri Suomen, aina Rovaniemeltä Helsinkiin saakka. Väreen yritysmyynti palvelee valtakunnallisesti tuhansia yritysasiakkaita, tarjoten kokonaisvaltaisia ratkaisuja niin energiakulujen kuin hiilijalanjäljenkin pienentämiseen. 

quote

Olemme tyytyväisiä saamaamme palveluun ja kehittyneeseen yhteistyöhön Väreen kanssa. Sähkön hankintakustannuksia on saatu alennettua salkunhoitopalvelun avulla markkinahintaan nähden huomattavasti.

NCC logo valkoinen

Tutustu Väreen yrityspalveluihin

Vastuuliset energiapalvelut kaiken kokoisille yrityksille, taloyhtiöille ja julkiselle sektorille. Väreen asiakkaana käytössäsi on valtakunnallisesti ainutlaatuinen kokonaistarjoama, jolla energiakustannuksia sekä hiilidioksidipäästöjä voidaan vähentää mittavasti.

Väreen palveluilla saat:

Aurinkopaneelit luotettavasti kokonaispalveluna
Säästöjä yrityksellesi

Keskittämällä energia-asiasi Väreelle, varmistat tehokkaan ja ammattitaitoisen sähkönhankinnan ja optimoit yrityksesi kuluja, saavuttaen jopa >20% energiansäästöt.

Energialla muutetaan maailmaa
Vastuullisuutta brändillesi

Vihreämmät energiaratkaisut mitattavissa olevilla hyödyillä. Autamme sinua vastuullisuusviestinnässä todentamalla konkreettiset luvut hiilijalanjäljen pienentämisestä.

Riskittömyys
Läpinäkyvyyttä palveluihin

Olemme asiakkaidemme neuvonantaja ja kumppani kaikissa energia-asioissa. Asiat hoituvat aikaasi säästäen ja riskit välttäen. Luottamuksesta syntyy pitkäaikaisia kumppanuuksia.