Tee
sopimus
tästä

Hyödynnä yritysten energiatuki nyt

Yritykset voivat hyödyntää energiatukea aurinkosähköhankkeissa. Business Finlandin myöntämä energiatuki on 30.4.2019 saakka 25 %. Toukokuun alusta lähtien tuki laskee 5%. Toimi heti ja hyödynnä korkeampi tukitaso.
Väreen aurinkosähköasiantuntijat auttavat sinua tukihakemuksen täyttämisessä.

Ota yhteyttä.

Tietoa yritysten energiatuesta

Yritykset voivat hakea tukea investointeihin, jotka edistävät uusiutuvan energian kuten aurinkosähkön tuotantoa tai käyttöä. Tukea voivat saada kaiken kokoiset yritykset ja yhteisöt, mukaan lukien ammatin- ja liikkeenharjoittajat sekä toiminimet.

Tuen hakeminen tapahtuu Business Finlandin asiointipalvelussa, jonne kirjaudutaan Suomi.fi-tunnistautumisen avulla. Energiatukea voi saada enimmillään 25 % verottomasta hinnasta 30.4.2019 asti ja 1.5.2019 alkaen enimmillään 20 % verottomasta hinnasta. Tukea voi saada koko aurinkosähköinvestoinnille (laitteet ja työ) sekä henkilösivukustannuksille ja hankkeeseen kohdistuviin rahapalkkoihin työajan seurannan mukaisesti.


Hakemuksen liitteeksi tarvitaan Business Finlandin investointihakkeen hakemusliite, energiatuen arviointilomake, hankkeen kannattavuuslaskelma ja projektisuunnitelma. Muistathan, että Väreen aurinkosähköasiantuntijat auttavat sinua hakemuksen täyttämisessä.


Ehdot tuen saamiseksi:


• Investoinnin on oltava vähintään 10 000 € (alv. 0 %).

• Takaisinmaksuaika nykyisellä sähkönhinnalla tulee olla alle 15 vuotta.

• Yrityksen talouden on oltava kunnossa ja kokonaisrahoituksen tulee olla selvä.

• Tukea on haettava ennen hankkeen toteuttamista ja tukipäätös on tultava ennen hankkeen aloittamista. Tukea ei myönnetä hankkeille, jotka on käynnistetty ennen tukipäätöstä.


Ota yhteyttä yritysmyyntiimme, niin tehdään laskelmat kuinka paljon teidän yrityksenne voi säästää aurinkosähköllä.