Tee
sopimus
tästä

Hyödynnä yritysten energiatuki

Tiesithän, että yritykset voivat hyödyntää energiatukea aurinkosähköhankkeissaan. Business Finlandin myöntämä energiatuki on 1.5.2019 alkaen 20 prosenttia.
Väreen aurinkosähköasiantuntijat auttavat sinua tukihakemuksen täyttämisessä.

Ota yhteyttä.

Tietoa yritysten energiatuesta

Yritykset voivat hakea tukea investointeihin, jotka edistävät uusiutuvan energian kuten aurinkosähkön tuotantoa tai käyttöä. Tukea voivat saada kaiken kokoiset yritykset ja yhteisöt, mukaan lukien ammatin- ja liikkeenharjoittajat sekä toiminimet.

Tuen hakeminen tapahtuu Business Finlandin asiointipalvelussa, jonne kirjaudutaan Suomi.fi-tunnistautumisen avulla. Energiatukea voi saada enimmillään 20 % verottomasta hinnasta. Tukea voi saada koko aurinkosähköinvestoinnille (laitteet ja työ) sekä henkilösivukustannuksille ja hankkeeseen kohdistuviin rahapalkkoihin työajan seurannan mukaisesti.


Hakemuksen liitteeksi tarvitaan Business Finlandin investointihakkeen hakemusliite, energiatuen arviointilomake, hankkeen kannattavuuslaskelma ja projektisuunnitelma. Muistathan, että Väreen aurinkosähköasiantuntijat auttavat sinua hakemuksen täyttämisessä.


Ehdot tuen saamiseksi:


• Investoinnin on oltava vähintään 10 000 € (alv. 0 %).

• Takaisinmaksuaika nykyisellä sähkönhinnalla tulee olla alle 15 vuotta.

• Yrityksen talouden on oltava kunnossa ja kokonaisrahoituksen tulee olla selvä.

• Tukea on haettava ennen hankkeen toteuttamista ja tukipäätös on tultava ennen hankkeen aloittamista. Tukea ei myönnetä hankkeille, jotka on käynnistetty ennen tukipäätöstä.


Ota yhteyttä yritysmyyntiimme, niin tehdään laskelmat kuinka paljon teidän yrityksenne voi säästää aurinkosähköllä.