Tee
sopimus
tästä

Oletko Sinä etsimämme digital marketing developer?

Etsimme myynnin kasvusta syttyvää markkinointiautomaatio- ja CRM-gurua rakentamaan uutta kasvuhaluista ja datalähtöistä energiapalveluyhtiötä.

 

Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden olla rakentamassa uutta, datalähtöistä ja toimialan perinteitä ravistelevaa energiapalveluyhtiötä.

Etsimme myynnin kasvusta syttyvää Digital Marketing Developeria, jonka ensisijaisena tehtävänä on varmistaa liiketoiminnan pääseminen tavoitteisiin CRM:n ja markkinointiautomaation avulla. Suunnittelet ja toteutat monikanavaisia digitaalisia markkinointikampanjoita sekä automaattisia hoitomalleja, parantaaksesi asiakaskokemusta ja myyntiä. Työpisteesi sijaitsee pääkonttorillamme Kuopion Technopoliksessa tai vaihtoehtoisesti Jyväskylän tai Lappeenrannan toimipisteillämme.

Tehtävässäsi testaat, analysoit ja optimoit suunnittelemiasi digitaalisia markkinointikampanjoita saadaksesi aikaan jatkuvaa kasvua. Rikastat ja luokittelet asiakastietoa mahdollistamaan räätälöidyn ja relevantin sisällön asiakkaille. Vastuullesi kuuluu CRM:n ja markkinointiautomaation ylläpito ja kehittäminen, kumppanien kehittäjien ohjaaminen ja muutosten läpiviennin varmistaminen. Työskentelet innostuneessa huipputiimissä, jossa oma markkinointi, myynti sekä kumppaneiden asiantuntijat ponnistelevat yhteisen menestyksen eteen.

Olet etsimämme henkilö, jos Sinulla on kova palo saada asioita aikaiseksi ja omaat datalähtöisen toimintatavan. Et siedä turhia manuaalisia prosesseja, vaan automatisoit ne pois jaloista kuleksimasta. Autat meitä voittamaan luomalla uusia mahdollisuuksia joita ei aikaisemmin ollut olemassakaan.

Odotamme Sinulta:

Eduksi katsomme kaikkea aikaisempaa kokemusta sisällöntuotannosta.

Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden olla tärkeässä roolissa rakentamassa uutta kasvuhaluista, kapinallista ja datalähtöistä energiapalveluyhtiötä, joka haastaa ja kehittää koko toimialaa. Pääset työskentelemään vastavalmistuneeseen moderniin toimistoomme, missä seuranasi ovat huumorintajuiset, hauskat ja kannustavat työkaverit.

Lisätietoja tehtävästä Sinulle antaa digijohtaja Niko Pehkonen p. 044 541 3997 15.5. klo 15-17 ja 20.5. klo 14-16:30 tai sähköpostitse milloin vain niko.pehkonen(at)vare.fi. Pääset tutustumaan meihin muihin väreläisiin täällä.

Mikäli tämä on Sinun paikkasi, lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@vare.fi 3.6.2019 mennessä.

Lue lisää Väreestä

 

Tutustu Väreen tuotteisiin

Ajankohtaista

VÄRE lataus applikaatio on julkaistu

VÄRE lataus -applikaatio on julkaistu App Store ja Google Play sovelluskaup...

Lue lisää

Osasta laskuistamme puuttuu viivakoodi

Teknisen käsittelyvirheen vuoksi osasta laskuistamme puuttuu viivakoodi.

Lue lisää

Oletko Sinä etsimämme myyntipäällikkö?

Etsimme yritysmyyntiimme tulos- ja kasvuhakuista myynnin ammattilaista vast...

Lue lisää