Tee
sopimus
tästä

Oletko Sinä etsimämme data developer?

Etsimme myynnin kasvusta syttyvää datagurua rakentamaan uutta kasvuhaluista ja datalähtöistä energiapalveluyhtiötä

Sähköä voit ostaa mistä vaan, mutta me Väreellä olemme palvelubisneksessä. Varmistamassa, että asiakkaamme saavat parhaat palvelut paitsi tässä hetkessä myös silloin, kun sähköautot ja älykodit ovat jo arkipäivää. Väre tarjoaa sähköä ja älykkäitä energiaan liittyviä ja arjen sujuvuutta varmistavia palveluja kaiken kokoisille yrityksille ja kotitalouksille koko Suomessa. Väre sai alkunsa, kun yhtiön omistajat Savon Voima, Jyväskylän Energia, Kuopion Energia ja Lappeenrannan Energia päättivät yhdistää voimansa. Toiminta käynnistyi 1.1.2019. Meillä on aloittaessamme yli 250 000 asiakasta, n. 185 Me liikevaihto, 40 työntekijää ja katse vahvasti tulevaisuudessa. Olemme Suomen 4. suurin sähkönmyyjä.

 

Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden olla rakentamassa uutta, datalähtöistä ja toimialan perinteitä ravistelevaa energiapalveluyhtiötä.

 

Etsimme myynnin kasvusta syttyvää data developeria, jonka ensisijaisena tehtävänä on kasvattaa asiakas- ja markkinaymmärrystä, sekä parantaa asiakaskannattavuutta. Keräät, mallinnat, visualisoit ja analysoit avointa, sekä ostettua tietoa liiketoiminnan tarpeisiin, mikä mahdollistaa datalähtöisen toimintamme. Työpisteesi sijaitsee pääkonttorillamme Kuopion Technopoliksessa tai vaihtoehtoisesti Jyväskylän tai Lappeenrannan toimipisteillämme.

Tehtävässä vastaat kuluttaja- ja yritysmyynnin raportoinnin kehittämisestä ja laadun parantamisesta. Etsit itsenäisesti uusia hyödynnettävissä olevia tietolähteitä, joiden avulla rikastat ja jalostat myynnille arvokasta markkina- ja asiakastietoa. Tehtäviisi kuuluu myös kerätä, mallintaa ja visualisoida sosiaalisen median, sekä verkkoanalytiikan datan yhdeksi ymmärrettäväksi kokonaisuudeksi. Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on kova palo saada asioita aikaiseksi ja levittää datalähtöistä ajattelutapaasi työkavereillesi. Et siedä turhia manuaalisia prosesseja, vaan automatisoit ne pois jaloista kuleksimasta. Autat meitä voittamaan, luomalla uusia mahdollisuuksia, mitä ei aikaisemmin ollut olemassakaan.

Odotamme Sinulta:

Eduksi katsomme:

Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden olla tärkeässä roolissa rakentamassa uutta kasvuhaluista ja datalähtöistä energiapalveluyhtiötä, joka haastaa ja kehittää koko toimialaa. Pääset työskentelemään vasta valmistuneeseen moderniin toimistoomme, missä seuranasi ovat huumorintajuiset ja kannustavat työkaverit.

Lisätietoja tehtävästä Sinulle antaa digijohtaja Niko Pehkonen p. 044 541 3997 3.5. klo 09-12, 6.5. klo 14-16 tai sähköpostitse milloin vain niko.pehkonen(at)vare.fi. Pääset tutustumaan meihin muihin väreläisiin täällä.

Mikäli tämä on Sinun paikkasi, lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@vare.fi 13.5.2019 mennessä.

 

Tutustu Väreen tuotteisiin

Ajankohtaista

VÄRE lataus applikaatio on julkaistu

VÄRE lataus -applikaatio on julkaistu App Store ja Google Play sovelluskaup...

Lue lisää

Osasta laskuistamme puuttuu viivakoodi

Teknisen käsittelyvirheen vuoksi osasta laskuistamme puuttuu viivakoodi.

Lue lisää

Oletko Sinä etsimämme myyntipäällikkö?

Etsimme yritysmyyntiimme tulos- ja kasvuhakuista myynnin ammattilaista vast...

Lue lisää