Tee
sopimus
tästä

Oletko Sinä etsimämme talousjohtaja?

Haemme Väreelle kasvusta ja liiketoiminnan haasteista syttyvää talousjohtajaa sekä johtoryhmän jäsentä.

Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden olla rakentamassa uutta, toimialan perinteitä ravistelevaa energiapalveluyhtiötä.

Etsimme kasvusta ja liiketoiminnan haasteista syttyvää talouden ja rahoituksen ammattilaista, jonka tehtävänä on johtaa liiketoimintaa tukevan taloudellisen informaation tuottamista sekä talous- ja yleishallintoa. Kuulut johtoryhmään ja osallistut aktiivisesti toiminnan strategiseen kehittämiseen, kehität ennustamisen ja raportoinnin työkaluja, rakennat uuden liiketoiminnan kasvun mahdollistavat talouden prosessit ja huolehdit liiketoiminnan kannattavuudesta ja riskeistä.

Olet liiketoimintaorientoitunut osaaja, jonka vahvaa aluetta ovat talousprosessit, sisäinen ja ulkoinen laskenta, rahoitus ja taloudellisen tiedon tuottaminen yritysjohdolle. Toimit talouden prosessien omistajana ja koordinoit palveluiden hankintaa ja kumppanihallintaa, vastaat talousraportoinnista sekä liiketoiminnan ennustamisesta ja analysoinnista. Tehtäviisi kuuluvat myös yrityshallintoon liittyvät asiat, kuten yhteistyö omistajayhtiöiden kanssa sekä viranomaisraportointi.

Odotamme Sinulta:

Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden olla rakentamassa uutta energiapalveluyhtiötä, joka haastaa ja kehittää koko toimialaa asiakkaitaan kuunnellen. Työskentelemme nyt kolmella paikkakunnalla: Kuopiossa, Jyväskylässä ja Lappeenrannassa ja tehtävä edellyttää valmiutta matkustaa.

Lisätietoja tehtävästä Sinulle antaa toimitusjohtaja Juha Keski-Karhu p. 044 723 7150 11.1. klo 8:30-10 ja 14.1. klo 9-11 tai sähköpostitse juha.keski-karhu(at)vare.fi. Pääset tutustumaan meihin muihin Väreläisiin täällä.

Mikäli tämä on Sinun paikkasi, täytä hakemuksesi 25.1.2019 mennessä täällä.

Ajankohtaista

Blogi: Yhteissalkku - vaihtoehto määräaikaiselle

Ainutlaatuisen Yhteissalkku-sähkösopimuksen kolmena parhaana etuna ovat edu...

Lue lisää

Vaihda e-laskuun ja voita sähköpyörä

Osallistu arvontaamme. Vaihda e-laskuun ja voita sähköpyörä!

Lue lisää

Väppi-arvonnan voittaja on arvottu

Väppi-arvonta päättyi vuoden vaihteessa ja onnetar on arponut voittajan.

Lue lisää