Tee
sopimus
tästä

Oletko Sinä etsimämme talousjohtaja?

Haemme Väreelle kasvusta ja liiketoiminnan haasteista syttyvää talousjohtajaa sekä johtoryhmän jäsentä.

Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden olla rakentamassa uutta, toimialan perinteitä ravistelevaa energiapalveluyhtiötä.

Etsimme kasvusta ja liiketoiminnan haasteista syttyvää talouden ja rahoituksen ammattilaista, jonka tehtävänä on johtaa liiketoimintaa tukevan taloudellisen informaation tuottamista sekä talous- ja yleishallintoa. Kuulut johtoryhmään ja osallistut aktiivisesti toiminnan strategiseen kehittämiseen, kehität ennustamisen ja raportoinnin työkaluja, rakennat uuden liiketoiminnan kasvun mahdollistavat talouden prosessit ja huolehdit liiketoiminnan kannattavuudesta ja riskeistä.

Olet liiketoimintaorientoitunut osaaja, jonka vahvaa aluetta ovat talousprosessit, sisäinen ja ulkoinen laskenta, rahoitus ja taloudellisen tiedon tuottaminen yritysjohdolle. Toimit talouden prosessien omistajana ja koordinoit palveluiden hankintaa ja kumppanihallintaa, vastaat talousraportoinnista sekä liiketoiminnan ennustamisesta ja analysoinnista. Tehtäviisi kuuluvat myös yrityshallintoon liittyvät asiat, kuten yhteistyö omistajayhtiöiden kanssa sekä viranomaisraportointi.

Odotamme Sinulta:

Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden olla rakentamassa uutta energiapalveluyhtiötä, joka haastaa ja kehittää koko toimialaa asiakkaitaan kuunnellen. Työskentelemme nyt kolmella paikkakunnalla: Kuopiossa, Jyväskylässä ja Lappeenrannassa ja tehtävä edellyttää valmiutta matkustaa.

Lisätietoja tehtävästä Sinulle antaa toimitusjohtaja Juha Keski-Karhu p. 044 723 7150 11.1. klo 8:30-10 ja 14.1. klo 9-11 tai sähköpostitse juha.keski-karhu(at)vare.fi. Pääset tutustumaan meihin muihin Väreläisiin täällä.

Mikäli tämä on Sinun paikkasi, täytä hakemuksesi 25.1.2019 mennessä täällä.

Ajankohtaista

Blogi: Yrittäjä, kesytä sähkön hinta

Yhteissalkku on sähkösopimus, jossa sähkön hinta on vakaa ja suojattu hinna...

Lue lisää

Väre ja Walkia yhteistyöhön

Väre Oy ja Walkia Group Oy ovat aloittaneet yhteistyön LED-valaistusratkais...

Lue lisää

Rekisteröidy Väppiin. Voit voittaa upean loman!

Arvomme Väppiin 31.12.2019 mennessä rekisteröityneiden kesken 2000 € arvois...

Lue lisää