Alekoodi Fiksuruoka.fiihin

Fiksuruoka.fi

10€ alennus

💚 Etu Väreen asiakkaille 💚


Väreen asiakkaana saat 10 € alennuksen Fiksuruoka.fi -verkkokauppaan! Alennus on voimassa yhteen yli 40 € tilaukseen ajalla 1.6.-31.8.2022.


Alekoodin löydät Väppi-äpistä! 😊📲

Katso myös fiksu sähkötarjous
Alekoodi Fiksuruoka.fiihin
Turha sähkönkulutus ja ruokahävikki minimiin!

Väre ja Fiksuruoka yhteiseen taistoon kulujen nousua vastaan.

Lunasta Fiksuruoka.fi alennuskoodi

Kiitos, että olet asiakkaamme 💚


Väreen asiakkaana saat 10 € alennuksen Fiksuruoka.fi -verkkokauppaan! Alennus on voimassa yhteen yli 40 € tilaukseen.


Etu voimassa 31.8.2022 saakka.

Näin homma toimii:

nro yksi

Rekisteröidy tai kirjaudu Väppiin asiakkaanamme, joko mobiiliappilla tai tietokoneen selaimella. Löydät alennuskoodin Väpin asiakaseduista. Saat koodilla 10 euroa alennusta yhdestä yli 40 euron Fiksuruoka.fi verkkokaupan tilauksesta. Huom. etu tulee näkyviin Väppiin, kun sopimustietosi löytyvät sieltä.

nro kaksi

Hyödynnä Väpin asiakaseduista löytämäsi alennuskoodi Fiksuruoka-verkkokaupassa. Koodin käyttäminen edellyttää rekisteröitymistä Fiksuruoka.fi -verkkokauppaan.

nro kolme
Eikun shoppailemaan!

Ja sitten vain shoppailemaan huippuedullisia ostoksia 10 euron alennuksen kera! 🤗

Arjen vinkit hävikin vähentämiseen

Vähennä ruokahävikkiä:


🥕 Kurkkaa kuivakaappeihin säännöllisesti! Täytä kaapin etuosa tuotteilla, joissa parasta ennen -päiväys on lähellä, niin muistat käyttää ne ajoissa. Muista myös katsoa kaappiin, kun suunnittelet seuraavaa kauppareissua.


🥕 Hyödynnä kasvikset kokonaan ja testaa uusia reseptejä! Nahistuneet porkkanat virkoavat kylmässä vedessä, pehmenneet hedelmät sopivat smoothieen ja perunankuorista saa tehtyä rapeita sipsejä. Ylijääneen kahvin voi kaataa jääpalamuottiin ja lisätä jääkahvin sekaan.


🥕 Pakasta tuotteet ennen pilaantumista! Jos leipää tuli ostettua kerralla liikaa tai päivällistä jää reilusti yli, laita ne pakkaseen. Leipää voi lämmittää mikrossa tai leivänpaahtimessa aina tarpeen mukaan ja pakastetut ruoka-annokset auttavat etenkin kiireisinä päivinä.


Yleiset vinkit säästämiseen:


✅ Jos käyt autolla kaupassa tai tilaat ruokaostokset kotiinkuljetuksella, kannattaa viikon ostokset hoitaa yhdellä kerralla. Polttoainekuluista ja kuljetusmaksuista kertyy helposti iso summa kuukaudessa, jos tarvitsee jatkuvasti jotain kaupasta. Käytä kala ja tuoreet kasvikset aina alkuviikon ruokiin, jotta vältyt ruokahävikiltä.


✅ Säästä verkkokauppatilausten isot pahvilaatikot, niin voit hyödyntää niitä muuttolaatikoina. Voit myös postittaa nettikirppareilla myydyt vaatteesi niissä.


✅ Katso vaatteiden pesulaput ja pyykinpesuaineen annosteluohjeet. Liian korkea pesulämpötila kuluttaa turhaa energiaa ja voi saada vaatteet kutistumaan. Pesuainetta tulee myös helposti annosteltua liikaa, jolloin purkki tyhjenee nopeasti. Kun peset pyykit oikein, pidät huolta vaatteistasi etkä tuhlaa energiaa tai pesuainetta!

Fiksu sähkötarjous!

Vihreä Välkky-sähkö nyt 3 kuukautta ilman kk-maksuja

💡 Supersuosittu Välkky-sähkö ekologisesti 100% vihreänä + alennusta kuukausimaksuista!


💡 3 kuukautta ilman kuukausimaksuja. Tutustu, tilaa, säästä.

Tartu tarjoukseen

Sähkön säästövinkit 💡

 

Hävikkisähkö kuriin! Väreen tavoitteena on myydä mahdollisimman vähän sähköä ja auttaa asiakkaitaan vähentämään omaa sähkönkulutustaan. Olemme keränneet sinulle valmiin listan sähkön säästövinkkejä. Jokainen säästetty kilowattitunti ja euro on kotiinpäin!

Ajankohtaista

Turha energiankulutus ruotuun ja ruokahävikki minimiin

Ympäristötietoisuuden lisääntyessä moni suomalainen on pysähtynyt pohtimaan...

Lue lisää

Hävikkisähkö – mitä se on ja miten se liittyy sähkölaskuusi?

Hävikkiruoan ympäristöä kuormittavat vaikutukset on jo laajasti tunnettu on...

Lue lisää