Ota
yhteyttä

Energiansäästöwebinaari: lattialämmityksen älykäs ohjaus

Väre tarjoaa energiansäästöpalvelun jolla saadaan helposti leikattua sähköisten lattialämmitysten kustannuksia - jopa yli 50% säästöt vuosittain. Kassavirtapositiivinen ratkaisu palvelu säästää aina enemmän kuin sen käyttäminen maksaa.


 

Asiantuntijawebinaari Ke 12.5. klo 10 - tervetuloa!

Ilmoittaudu

Asiakaslupaus: heti säästöille - ilman raskaita alkuinvestointeja

Väre tarjoaa energiansäästöpalvelun jolla saadaan helposti leikattua sähköisten lattialämmitysten kustannuksia. Koneoppivaan algoritmiin perustuva energiansäästöpalvelu on kassavirtapositiivinen ratkaisu: palvelu säästää aina enemmän kuin sen käyttäminen maksaa!


Palvelun avulla voi säästää jopa yli 50% sähköisen lattialämmityksen kustannuksista vuosittain. Tyypillisimmillä energiansäästöpalvelujen käyttäjillä jo pelkkien kosteiden tilojen osalta on saatu vuositasolla merkittäviä säästöjä.


Palveluun kuuluvat markkinoiden kehittyneimmät lattialämmitystermostaatit, niiden asennus ja käyttöönotto, ulkoinen wifi-verkko sekä rajaton takuu sopimuskauden kestäessä. Ratkaisu on tehty kiinteistötoimijoille todella helpoksi, sillä järjestelmän käyttöönotto ei vaadi alkuinvestointeja eikä varsinaisia kiinteistön muutostöitä.


Varmistamme jokaisen asiakkaan säästöpotentiaalin maksuttomalla pilotilla, johon kuuluu 10 termostaatin koeasennus ja käyttöönotto. Pilottijakson päätyttyä toimitamme säästölaskelman, jossa on huomioitu koko kiinteistömassan säästöpotentiaali.


Tervetuloa webinaariin kuulemaan lisää kassavirtapositiivisesta Väreen tarjoamasta energiansäästöpalvelusta – varaa samalla maksuton pilotti omaan kohteeseesi!

Palvelu, jolla säästät takuuvarmasti!

Älykäs lattialämmityksen ohjaus on helpoin tapa leikata sähköisten lattialämmitysten kustannuksia. Säästöjä syntyy jopa yli 50% sähköisen lattialämmityksen kustannuksista vuosittain.


Kiinnostuitko? Ilmoittaudu asiantuntijawebinaariin.

Palvelun edut:

vahti-ilmoitus

Markkinoiden helpoin, kassavirtapositiivisen tapa hankkia energiankulutusta ja CO2-päästöjä alentava energiansäästöjärjestelmä sähköisille lattialämmityksille. Säästäminen alkaa päivästä yksi.

vahti-ilmoitus

Palvelu ei vaadi suuria alkuinvestointeja, joten päätöksenteko on helppoa. Lattialämmitystermostaattien päivitys sujuu vaivattomasti avaimet käteen -palvelun avulla. 

vahti-ilmoitus

Ei enää tarvetta huonekohtaisiin termostaattien tarkastus- ja säätökäynneille. Kaikkia lattialämmitettyjä tiloja voidaan hallita helposti ja kätevästi yhdestä näkymästä.

Kenelle palvelu sopii?

Palvelu sopii erinomaisesti mm.: Vuokrataloyhtiöt, joissa kylpyhuoneen lattialämmityksen kustannukset menevät kiinteistöyhtiölle. Perinteiset taloyhtiöt, joissa asukkaat tahtovat yhtiölle säästöjä. Majoituspalvelut ja muu tilapäinen asuminen. Hoivapalveluja tarjoavat yhtiöt ja yhteisöt.

Ajankohtaista

Lindström pienentää hiilidioksidipäästöjä yli 4 miljoonaa kiloa siirty...

Lindström siirtyi Väreen vihreään sähköön vähentäen mittavasti hiilipäästöj...

Lue lisää

Finnmirror kierrättää auringonpaisteen sähköksi

Finnmirror kierrättää jatkossa auringonpaisteen sähköksi Väreen toimittamas...

Lue lisää