Tee
sopimus
tästä

Yhteissalkku - vaihtoehto määräaikaiselle

Toimme viime vuonna markkinoille uuden Yhteissalkku-sähkösopimuksen pienyrityksille. Ainutlaatuisen Yhteissalkun kolmena parhaana etuna ovat edullisuus, helppous ja riskittömyys. Neljäntenä aito palvelu.

Yhteissalkku tuo sähkönhintoihin vakautta ja on pitkällä aikavälillä edullisin tapa hankkia sähköä. Kyseessä on toistaiseksi voimassa oleva sopimus vuoden irtisanomisajalla, jossa hinta muuttuu kuukausittain sähkön markkinahintojen mukaan.


Yhteissalkun kolmena parhaita etuja ovat helppous, edullisuus, riskittömyys ja sähkökaupan ammattilaisten aito palvelu.


Miksi valita Yhteissalkku?  1. Helppous: hintoja ei tarvitse itse seurata, koska sähkökaupan ammattilaiset tekevät sen puolestasi. Koska tuote on toistaiseksi voimassa oleva, sähköä ei tarvitse kilpailuttaa taas sopimuksen päättyessä. Ole siis huoletta, sinulla on aina paras mahdollinen sähkösopimus!

  2. Edullisuus: sähkökaupan ammattilaiset hankkivat sähköä edullisimmilta ajanjaksoilta, jolloin sähkön hinta on edullisempi kuin perinteisissä sopimusmalleissa.

  3. Riskittömyys: uusittaessa määräaikaista sopimusta hintataso voi olla selkeästi nykyistä sopimusta kalliimpi. Yhteissalkussa ammattilaisemme tekevät sähkön hankintaa jatkuvasti, joten hintatason muutokset eivät ole niin rajuja. Asiakas hyötyy myös markkinahintojen laskusta, toisin kuin määräaikaisessa tuotteessa, jossa hinta on kiinteä määräajan.


Mistä Yhteissalkun hinta oikein koostuu?  • Kuukausimaksusta, joka on 1,60 euroa kuukaudessa (Nyt tarjomme 1. vuoden kk-maksut maksutta - katso tarjous).

  • Varsinaisesta energiamaksusta, joka muodostuu sähkökaupan ammattilaisten, eli salkunhoitajiemme hankkimasta sähköstä. Tähän hintaan lisätään marginaalimme 0,35 snt/kWh.

  • Yrityskohtaisesta profiilikustannuksesta (yleensä noin 0,1 - 0,4 snt/kWh). Hinta muodostuu siitä, mihin aikaan päivästä yritys käyttää sähköä. Yötunnit ovat päivätunteja edullisempia. Kun profiilikustannus laskutetaan toteutuneiden kustannusten mukaan, kukaan ei maksa ylihintaa ja asiakas pystyy itse vaikuttamaan kustannukseen omalla sähkön käytöllään.

  • Hinnat ovat alv 0%.


Toisin kuin määräaikaisessa tuotteessa, tarkkaa hintaa ei voi sanoa, koska hinta vaihtelee ammattilaisten tekemien hankintojen mukaan. Ensimmäinen vuosi on noin samalla hintatasolla, kuin määräaikainen sopimus, mutta mitä pidempään sopimuksen pitää voimassa, niin sitä edullisemmaksi sopimus asiakkaalle tulee:


Markkinahintaisissa sopimuksissa asiakas saa aina markkinahintaista sähköä, mutta hinta ei ole turvattu edes lyhyellä aikavälillä ja hinnanmuutokset voivat olla rajuja. Määräaikaisten sopimusten ongelmana on, että asiakas saa turvatun hinnan vain määräaikaisjakson ajaksi ja mitään takuuta sopimuksen jälkeisestä hinnasta ei ole. Markkinahintojen noustessa (kuten nyt on viime vuosina tapahtunut) joutuu asiakas tekemään uuden sopimuksen selkeästi aiempaa sopimustaan kalliimmalla hinnalla.


Yhteissalkku on turvallinen valinta myös markkinahintojen lähtiessä laskuun. Koska hintaa ei ole lyöty kiinni pitkäksi aikaa, pääsee asiakas hyötymään myös laskevista markkinahinnoista.

quote

Väreeltä tarjosivat minulle Yhteissalkku-sopimusta päättyvän määräaikaisen tilalle. Tuote oli minulle täysin uusi, mutta sen edut perusteltiin selkeästi. Olen ollut erittäin tyytyväinen, sillä sähkönkäytön ajoittuessa leipomossani edulliseen yöaikaan, näkyy se nyt suoraan pienentyneenä sähkölaskuna. Näin ei ollut määräaikaisen sopimuksen aikaan, jolloin hinta oli aina kiinteä.

Sami, palvelupäällikkö

Samilla on energia-alan kokemusta sekä yritysmyynnissä että tuotekehitystehtävissä. Savon Voimalta Väreen riveihin siirtyneen diplomi-insinöörin ydinosaamisalueisiin kuuluvat muun muassa B2B-myynti, tuote- ja palvelukehitys, sekä sähkökaupan fyysiset ja johdannaismarkkinat. Kun Väreen asiakkaat saavat valittavakseen uusia, asiakaskeskeisiä energiapalveluratkaisuja, on Samilla todennäköisesti ollut kehitysvaiheessa näppinsä pelissä. Vapaa-ajalla mies saa virtaa monipuolisesta liikunnasta – erityisesti painojen nostelusta ja pallopeleistä.