Tee
sopimus
tästä

Issakainen on aurinkosähkön konkari

Väreen aurinkopaneelimyynnistä vastaava Antti Issakainen on aurinkosähkön todellinen konkari. Hän on toiminut 5 vuotta alalla tehden pitkälti yli 1500 suunnitelmaa eri kohteisiin, joista toteutuneita kauppoja on jo yli 350.
quote

Aurinkopaneeleissa ei kannatta verrata pelkkiä hintoja, kokonaisuus ratkaisee. Jos haluat hyvän ja halvan, osta ne eri päivinä.

Aurinkopaneelien kysyntä ja myynti ovat kasvaneet vuosi vuodelta voimakkaasti. Näin kesän kynnyksellä eletään vuoden kiireisintä aikaa ja Issakaisen puhelin käykin kuumana; kyselyitä ja tarjouspyyntöjä tulee useita päivässä. Antti Issakaisen työviikot koostuvat keskimäärin kuudesta asiakastapaamisesta sekä kymmenistä puhelinkontakteista. 


- Parastahan tässä on se, että todella tykkään työstäni. Minusta on mielenkiintoista tavata erilaisia ihmisiä. Palkitsevinta on ehdottomasti positiivinen asiakaspalaute, Issakainen toteaa.


- Kiireisimmät ajat ovat usein keväällä, kun ihmiset saavat talven suuret sähkölaskut ja aurinko alkaa paistamaan. Tosin vaihtelevia tekijöitäkin on. Esimerkiksi viime vuoden heinäkuussa oli pieni buumi, kun ihmiset huomasivat miten mukava on tulla helteestä ilmastoituun sisätilaan. Sitten he laskivat, että se sähkö ilmastointiin voisi tulla edullisesti omalta katoltakin, Issakainen jatkaa.


Kova kysyntä on tuonut markkinoille monenlaista toimijaa ja Antti ohjeistaakin asiakkaitaan kiinnittämään huomiota erityisesti toimittajan ammattiaitoon suunnittelussa sekä asennuksessa.


- Olen törmännyt liikkuessani jos jonkinlaisiin toteutuksiin. Suunnittelu ja mitoitus ovat erittäin olennaisia asioita aurinkosähköjärjestelmissä. Kyseessä on kuitenkin investointi pitkälle tulevaisuuteen. Ei kannattaisi verrata pelkkiä hintoja, vaan kokonaisuus ratkaisee. Vanha sananlasku pitää tässäkin paikkansa. Jos haluat hyvän ja halvan, niin osta ne eri päivinä.


- Meillä Väreellä asiakastyytyväisyys ja luotettavuus ovat kaikkein tärkeimpiä. Teen asiakkaalle aina tuotantolaskelmat ja kun asennus on tehty, pyydän vuoden päästä toimittamaan toteutuneet lukemat. Tähän mennessä lähes kaikki ennakkolaskelmat ovat ylittäneet tekemäni arvion, muutamaa tapausta lukuun ottamatta.


Yleisin aurinkosähköjärjestelmän hankkija on omakotitaloasukas, jonka koti lämpiää sähköllä. Silti tyypillistä aurinkopaneelien ostajaa on vaikea määritellä. Aurinkopaneeleita harkitsevan asiakkaan vaakakupissa painavat eniten toive säästää sähkömenoissa sekä halu vaikuttaa ja osallistua puhtaan energian tuotantoon kantamalla oma kortensa kekoon. Pienistäkin teoista syntyy näin merkittäviä.

Kuinka paljon säästäisit aurinkosähköllä? Me laskemme sen sinulle.

Jätä yhteydenottopyyntö aurinkopaneeleista - voit voittaa 1000 € matkalahjakortin! Osallistu arvontaamme.