Kolme syytä valita Väreen aurinkopaneelit:

Luotettava kumppani

Olemme toimittaneet useita satoja aurinkosähköjärjestelmiä kotitalouksille, maatiloille, kunnille ja yrityksille. Asiakkaamme ovat arvioineet toimituksemme erinomaisilla arvosanoilla.

Ei piilokuluja

Toimitamme aurinkopaneelit aina käyttökuntoon asennettuna. Toimituksen hinta on tarjouksen mukainen eli tiedät tarkasti jo tilatessa millaisen järjestelmän saat ja mitä se maksaa.

Ei riskejä

Kaikkiin järjestelmiin sisältyy takuu. Isona sähkönmyyntiyhtiönä toimitamme vain laatutuotteita, takuumme toimivat ja asentajamme ovat ammattitaitoisia. Asiakaspalvelu auttaa ma-la, myös sähköpostitse.

Luotettavasti avaimet käteen -palveluna

Saat aurinkopaneelit avaimet käteen -palveluna joustavalla aikataululla ja ilman riskejä. Aurinkosähköasentaja käy varmistamassa järjestelmän asennettavuuden luonasi. Mikäli järjestelmää ei voi jostain syystä asentaa, ei hätää, tilaus peruuntuu automaattisesti. 


Aurinkopaneelit toimivat heti asennuksen jälkeen ja pääset nauttimaan sen tuotoista. Voit myydä meille tuottamasi ylijäämäsähkön, jota et itse käytä.


 

Näin helposti hankit aurinkopaneelit

Jätä yhteydenottopyyntö

Täytä ja lähetä alla oleva lomake. 

Soitamme sinulle ja teemme tarjouksen

Sinulle soitetaan lähipäivien kuluessa. Puhelun aikana tehdään tuotantolaskelma, lasketaan tarjous sopivasta paneelipaketista ja sovitaan ajankohta kartoituskäynnille.

Tulemme luoksesi kartoituskäynnille

Tarjouksen hyväksyttyäsi teemme kartoituskäynnin luonasi sovittuna ajankohtana. Sen aikana mm. varmistetaan, että järjestelmä soveltuu kohteeseen.

Sovitaan asennuspäivä

Kartoituskäynnin jälkeen sovitaan asennuksen päivämäärä. Jos järjestelmää ei voida asentaa yllättävästä syystä, ei sinulle koidu kuluja.

Asennamme aurinkopaneelit

Teemme tarvittavat suunnitelmat ja tilaamme materiaalit. Asennus suoritetaan sovittuna ajankohtana. Saat myös opastuksen järjestelmän käyttöön.

Maksat vasta kun tuotat

Laskutus tapahtuu asennuksen jälkeen, kun paneelit ovat käytössäsi jo tuottamassa. Voit myös myydä meille tuottamasi ylijäämäsähkön.

Jätä yhteydenottopyyntö nyt ja aloita säästäminen!

Aurinkopaneelit nyt osamaksulla alkaen 51,90 €/kk.

Ota yhteyttä marraskuun aikana, niin saat osamaksun korkomenot 0 €:lla.

Toimitamme aurinkopaneelit, joiden tuotosta nautit kymmeniä vuosia.

Meillä on jo useita satoja tyytyväisiä aurinkopaneeliasiakkaita ympäri Suomen. Toimitamme luotettavat ja laadukkaat aurinkopaneelijärjestelmät kotitalouksista suuryrityskohteisiin.

Kaikkiin toimituksiimme sisältyy

Laadukas kiinnitysjärjestelmä

Laadukas kiinnitys vähentää riskejä. 

Kaikki pientarvikkeet, johdot ja katkaisijat

Tarvikkeista ei koidu lisäkuluja. 

Asennus käyttökuntoon ja opastus laitteiston käyttöön

Ammattilaiset asentavat järjestelmän ja opastavat sen käyttöön.

Takuut, tekninen tuki sekä asiakaspalvelu

Voit olla huoletta, sillä tarjoamme kattavat takuut ja olemme apunasi koko toimituksen elinkaaren.

quote

Aurinkopaneeleilla tuotettu sähkö on uusiutuvaa ja ennen kaikkea ilmaista. Et maksa siitä siirtohintaa, etkä myöskään veroja. Pienennät tuntuvasti sähkölaskuasi!

Seuraa tuotantoasi suoraan mobiilista

Voit seurata aurinkopaneelien tuotantoa reaaliajassa Väppi-sovelluksessa. 


 


 

Vaatteita aurinkoenergialla

Minna Suuronen Design Oy:n katolla on Väreen toimittama 30 paneelin aurinkosähköjärjestelmä, joka tuottaa sähkön ompelimoon.


- Olemme olleet erittäin tyytyväisiä. Saimme Väreeltä asiantuntevaa ja luotettavaa palvelua läpi koko toimituksen. Asennusjälki on myös erittäin siisti ja ammattimainen, kehuu Minna.

Kuinka paljon kattosi voisi tuottaa?

Kokeile Väreen aurinkolaskuria. Saat arvion siitä, kuinka paljon kattosi voisi tuottaa aurinkosähköä ja millaisen hyödyn aurinkopaneelit sinulle toisivat.

Laske säästösi