Tilaa
paneelit
> Created with Sketch.
Aurinkopaneelit vähentävät päästökuormaa

Aurinkosähköjärjestelmä Väreeltä

Löydät meiltä aurinkosähköjärjestelmän edullisesti avaimet käteen periaatteella.


Valitse joko markkinoiden parhaat paneelit tai kustannustehokkaampi ratkaisu.

Aurinkopaneelit vähentävät päästökuormaa

Miksi hankkia aurinkosähköjärjestelmä Väreeltä?

Edullisuus

Paras aurinkosähköjärjestelmän hinta

Tarjoamme sinulle todella edullisen pakettihinnan laadukkaasta aurinkosähköjärjestelmästä. Maksat vasta, kun aurinkopaneelit ovat katollasi!

Avaimet käteen järjestelmä

Saat aurinkosähköjärjestelmän avaimet käteen -periaatteella. Maksat järjestelmästäsi vasta, kun se on asennettuna katollesi!

Aurinkosähkö

Hyvitämme sinulle ylijäämäsähkön

Voit tehdä Väreen kanssa sopimuksen ylijäämäsähköstä. Saat siis reilun korvauksen siitä energiasta, jota et itse ehdi käyttämään!

Aurinkosähkö-

järjestelmä kotiin luotettavasti avaimet käteen -palveluna

Saat aurinkosähköjärjestelmän avaimet käteen -palveluna joustavalla aikataululla ja ilman riskejä.


Varmistamme, että aurinkopaneelit voidaan asentaa katolle. Mikäli järjestelmää ei voi jostain syystä sinun kotiisi asentaa, ei hätää, tilaus peruuntuu automaattisesti. 


Aurinkosähkö alkaa kertymään heti ja  pääset nauttimaan sen tuotoista heti asennuksen jälkeen. Mikäli aurinkopaneelit tuottavat sähköä yli kotisi tarpeiden, ostamme sen sopimuksen mukaisesti.

Näin helposti hankit aurinkoenergiaa katoltasi

nro yksi
Tilaa kätevästi verkossa

Klikkaat tarjouspyyntölomakkeelle ja täytä kohteen tiedot. Laskemme sinulle sopivan aurinkopaneelijärjestelmän syöttämiesi tietojen perusteella. Valitse sinulle mieluisin paketti ja tilaa. Saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi.

nro kaksi
Otamme sinuun yhteyttä

Soitamme sinulle lähipäivien kuluessa. Puhelun aikana sovitaan tarkempi ajankohta suunnittelukäynnille.

nro kolme
Tulemme luoksesi kartoituskäynnille

Teemme kartoitus- ja suunnittelukäynnin luonasi sovittuna ajankohtana. Sen aikana mm. varmistetaan, että järjestelmä soveltuu katollesi ja asennus voidaan tehdä.

nro neljä
Sovitaan asennuspäivä

Suunnittelukäynnin yhteydessä sovitaan asennuksen päivämäärä. Jos järjestelmää ei voida asentaa jostain yllättävästä syystä, ei sinulle koidu kuluja peruutuksesta.

nro viisi
Asennamme järjestelmän ja opastamme käyttöön

Teemme tarvittavat suunnitelmat ja tilaamme kaikki materiaalit valmiiksi. Huolehdimme dokumenteista. Ammattilaiset suorittavat asennuksen sovittuna ajankohtana. Saat myös opastuksen järjestelmän käyttöön.

nro kuusi
Maksat vasta kun tuotat

Laskutus tapahtuu asennuksen jälkeen, kun aurinkopaneelit ovat käytössäsi jo tuottamassa. Voit myös myydä meille tuottamasi ylijäämäsähkön.