Tilaa
paneelit

Kolme syytä valita Väreen aurinkopaneelit:

Koroton ja kuluton rahoitus

Tarjoamme kotitalouksille täysin korottaman ja kuluttoman rahoituksen paneelien hankintaan. Maksat vasta, kun paneelit ovat asennettuina ja aurinko tuottaa sinulle sähköä. Katso ehdot.

Reilu hyvitys ylijäämästä

Maksamme huippuhinnan paneeliesi tuottamasta ylijäämäsähköstä! Uusille tilaajille hyvitämme kahden ensimmäisen vuoden ajan 14 snt/kWh (alv 0%).

Luotettava kumppani – ei riskejä

Markkinoiden luotettavin ja asiantuntevin kokonaistoimitus. Huippulaadukkaat aurinkopaneelit 30 vuoden tehontuottotakuulla. Järjestelmiin sisältyy takuu. Aurinkopaneelien hinta läpinäkyvästi esitettynä.

Luotettavasti avaimet käteen -palveluna

Saat aurinkopaneelit omakotitaloon ja mökille avaimet käteen -palveluna, joustavalla aikataululla ja ilman riskejä. Aurinkosähköasentaja käy varmistamassa järjestelmän asennettavuuden luonasi. Mikäli aurinkosähköjärjestelmää ei voi jostain syystä asentaa, ei hätää, tilaus peruuntuu automaattisesti. 


Aurinko alkaa kertymään heti ja  pääset nauttimaan sen tuotoista heti asennuksen jälkeen. Mikäli aurinko tuottaa sähköä yli oman tarpeesi, ostamme sen reilulla hinnalla 14 snt/kWh kahden ensimmäisen vuoden ajan. Sen jälkeen hyvitämme sähkön pörssihinnan mukaisesti, josta vähennetään 0,20 snt/kWh marginaali.

Näin helposti hankit aurinkoenergiaa katoltasi

Tilaa kätevästi verkossa

Klikkaa aurinkopaneelikauppaamme ja täytä kohteen tiedot. Laskemme sinulle sopivan aurinkovoimalan syöttämiesi tietojen perusteella. Valitse sinulle mieluisin paketti ja tilaa. Saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi.

Otamme sinuun yhteyttä

Soitamme Sinulle lähipäivien kuluessa. Puhelun aikana sovitaan tarkempi ajankohta suunnittelukäynnille.

Tulemme luoksesi kartoituskäynnille

Teemme kartoitus- ja suunnittelukäynnin luonasi sovittuna ajankohtana. Sen aikana mm. varmistetaan, että järjestelmä soveltuu katollesi ja asennus voidaan tehdä.

Sovitaan asennuspäivä

Suunnittelukäynnin yhteydessä sovitaan asennuksen päivämäärä. Jos järjestelmää ei voida asentaa jostain yllättävästä syystä, ei sinulle koidu kuluja peruutuksesta.

Asennamme paneelit ja opastamme käyttöön

Teemme tarvittavat suunnitelmat ja tilaamme kaikki materiaalit valmiiksi. Huolehdimme dokumenteista. Ammattilaiset suorittavat asennuksen sovittuna ajankohtana. Saat myös opastuksen järjestelmän käyttöön.

Maksat vasta kun tuotat

Laskutus tapahtuu asennuksen jälkeen, kun paneelit ovat käytössäsi jo tuottamassa. Muistathan korottoman ja kuluttoman osamaksun. Voit myös myydä meille tuottamasi ylijäämäsähkön.

Kaikella on hintansa - paitsi aurinkoenergialla.

Sähkö 0 € | Verot 0 € | Sähkön siirtohinta 0 € | Osamaksun korot ja kulut 0 €.

Aurinkopaneelien tuotosta nautit kymmeniä vuosia.

Useat sadat asiakkaamme ympäri Suomen ovat arvioineet toimituksemme erinomaisilla arvosanoilla. Meillä on huippulaatua olevat tuotteet sekä korkea asiakastyytyväisyys.

Kaikkiin toimituksiimme sisältyy

Laadukas kiinnitysjärjestelmä

Laadukas kiinnitys vähentää riskejä. 

Kaikki pientarvikkeet, johdot ja katkaisijat

Tarvikkeista ei koidu lisäkuluja. 

Asennus käyttökuntoon ja opastus laitteiston käyttöön

Ammattilaiset asentavat aurinkosähköjärjestelmän ja opastavat sen käyttöön.

Takuut, tekninen tuki sekä asiakaspalvelu

Voit olla huoletta, sillä tarjoamme kattavat takuut ja olemme apunasi koko toimituksen elinkaaren.

Seuraa tuotantoasi suoraan mobiilista

Voit seurata järjestelmän tuotantoa reaaliajassa Väppi-sovelluksessa, kun valitset toimituksen, johon sisältyy tuotannonseuranta. 


 


 

Minna Suuronen ja aurinkopaneelit

Vaatteita auringon energialla

Minna Suuronen Design Oy:n katolla on Väreen toimittama 30 paneelin aurinkosähköjärjestelmä, joka tuottaa sähkön ompelimoon.


- Olemme olleet erittäin tyytyväisiä. Saimme Väreeltä asiantuntevaa ja luotettavaa palvelua läpi koko toimituksen. Asennusjälki on myös erittäin siisti ja ammattimainen, kehuu Minna.

Tilaa paneelit huolettomasti suoraan aurinkopaneelikaupastamme!

Syötä tietosi ja me laskemme sinulle sopivan aurinkovoimalan. 

Anna katolle elämän tarkoitus Väreen aurinkosähköllä

Kuinka paljon aurinkoenergiaa kattosi voi tuottaa?

Kokeile Väreen aurinkolaskuria. Saat arvion siitä, kuinka paljon kattosi voisi tuottaa aurinkosähköä ja millaisen hyödyn aurinkopaneelit sinulle toisivat.
Laske säästösi
thumbs up green

Viisi syytä ottaa käyttöön aurinkosähkö 

Mietityttääkö vielä kannattaako investointi aurinkopaneeleihin? Tutustu artikkeliimme, jossa listaamme aurinkosähköön siirtymisen etuja ja kuulemme asiantuntijoidemme havaintoja Väreen ratkaisuista.
Lue artikkeli

Kätevin tapa hankkia paneelit

Joustavat maksuvaihtoehdot

Tarjoamme kuluttoman ja korottoman rahoituksen investoinnillesi. 

Kotitalousvähennys

Saat järjestelmän asennuskustannuksille kotitalousvähennyksen, mikä keventää kokonaiskustannusta. Tarjoamme maksuvaihtoehdon, jossa voit maksaa työn osuuden kerralla ja loput kulut osamaksulla helppoon kotitalousvähennyksen hyödyntämiseen. 

Helposti verkossa

Tilaa paneelit helposti verkossa ilman huolta. Asiantuntijamme käyvät kohteessa varmistamassa järjestelmän sopivuuden tilattuasi paneelit.