Tee
sopimus
tästä
> Created with Sketch.
Icon/Warning Created with Sketch.

Asiakaspalvelumme on ruuhkautunut. Sopimuksesi tiedot löydät Väppi-sovelluksesta ja verkkokauppamme palvelee normaalisti. Lisätietoja

Asiakaspalvelumme on ruuhkautunut

Asiakaspalvelumme poikkeusaukioloajat sähköposti ja puhelinlinja ovat ruuhkautuneet, minkä vuoksi voit joutua odottamaan vastausta tavallista pidempään. Uuden sähkösopimuksen voit tehdä samaan hintaan verkkokauppamme kautta.


Pahoittelemme tilannetta ja pyydämme ymmärrystä ja kärsivällisyyttä.

Pyydämme huomioimaan, että löydät sähkösopimuksesi hinnat sekä muut tärkeät tiedot kätevästi Väppi-palvelusta tai viimeisimmältä sähkölaskultasi!

Asiakaspalvelun poikkeusaukioloajat:

Arkisin klo 8-17, La 10-16, Su suljettu

Energiakriisi ja sähkön hinta herättävät nyt paljon kysymyksiä ja huolta, jonka vuoksi saamme aiempaa runsaammin yhteydenottoja asiakkailtamme. Tällä hetkellä yhteydenottoja tulee niin paljon, ettei asiakaspalvelumme apujoukoista huolimatta ehdi hoitamaan niitä riittävän nopeasti. Pahoittelemme tilannetta ja pyydämme ymmärrystä sekä kärsivällisyyttä – teemme parhaamme tilanteen hoitamiseksi.


Löydät sähkösopimus- ja hintatietosi kätevästi Väppi-palvelusta tai vaihtoehtoisesti viimeisimmältä sähkölaskultasi!


💡 Mikäli asiasi on kiireellinen, voit olla yhteydessä chatissa tai puhelimitse. Varaudu kuitenkin huomattavasti normaalia pidempään jonotusaikaan.


💡 Mikäli asiasi ei ole kiireellinen, suosittelemme ottamaan yhteyttä muutaman päivän kuluttua uudelleen.


💡 Sähköpostit käsittelemme niiden saapumisjärjestyksessä. 

Näet sopimustietosi ja sähkön markkinahinnat helpoiten Väppi-palvelusta

Väppi on henkilökohtainen energiavalmentajasi mobiilissa ja selaimessa, jonka avulla onnistuu kätevästi niin sähkönkulutuksen seuranta, omien sopimustietojen ja laskujen hallinta kuin myös lisäpalveluiden lisääminenkin. Sovelluksen avulla seuraat, optimoit ja pienennät helposti energiankulutustasi ja säästät selvää rahaa.


Saat Väppi-sovelluksen kaikki ominaisuudet käyttöösi Väreen sähkösopimusasiakkaana.

Asiakaspalvelun yhteystiedot ja usein kysytyimmät kysymykset