Nyt voit voittaa iPhonen tekemällä huippuhyvän sopimuksen!

Arvomme lokakuussa Väreen 24kk määräaikaisen sopimuksen tehneiden kesken yhden iPhonen. Eli arvonnassa ovat mukana kaikki, jotka tekevät kyseisen sopimuksen lokakuun aikana, missä tahansa myyntikanavassa (esim. verkkokaupppa ja asiakaspalvelu). 


Palkintona on iPhone 11 64 GB Red. Jos sopimus perutaan ennen sen alkamista, ei ole enää arvonnassa mukana. Katso arvonnan säännöt.

2 vuoden sopimus huippueduilla

Kahden vuoden määräaikaisessa sopimuksessa on edullinen kiinteä hinta ja huippuedut. Sopimukseen sisältyy mm. Kodin lisäturva, joka korvaa kotivakuutuksesi omavastuuosuuden arjen haavereissa.

Tarjoamme:

nro yksi
Edullista energiaa

Edullisen sähkösopimuksen lisäksi huolehdimme, että saat parhaat palvelut sekä asiakasedut nyt ja tulevaisuudessa.

nro kaksi
Ilmaiset asiakasedut

Tarjoamme sinulle asiakasetuna maksutta sekä Kodin lisäturva että Avainturva -vakuutukset arjen turvaksi! 

nro kolme
Vihreää sähköä kahvikupposen hinnalla

Voit myös helposti vihertää sopimuksesi 100% uusiutuvaksi energiaksi, alkaen vain 1€/kk.

Saat kaikki nämä edut kaupan päälle!

Kodin lisäturva

Kodin lisäturva ilmaiseksi

Mielenrauhaa ja turvaa arjen yllättäviltä menoilta. Kodin lisäturva toimii kotivakuutuksesi rinnalla, korvaten vakuutuksen omavastuuosuuden vahingon sattuessa. Voit säästää jopa 1500€ sopimuskauden aikana!

Avainturva

Avainturva-vakuutus maksutta

Sähkönmyynnin kuluttaja-asiakkaanamme sinulla on käytössäsi lisäksi asiakasetu, Avainturva-vakuutus. Se korvaa avainten katoamisesta aiheutuvia kuluja jopa 500€ saakka ilman omavastuuta.

Väppi - markkinoiden paras energia-appi

Väppi on paras sähkö-äppi

Käännämme sähkönkulutuksesi lasku-uralle. Väppi-sovelluksella näet helposti kulutuksen, laskut ja muut asiakastietosi. 

Pelottaako näytön hajoaminen?

"Puhelin halasi asfalttia ja näyttö tuhannen palasina. Onneksi Kodin lisäturva! Korvausten ansiosta sain puhelimen korjattua ilman kuluja. Opiskelijalle suuri helpotus. Tänks Väre!" – Ville, opiskelija


Villen tapauksessa huoltoliikkeen arvio korjauskuluista oli 190 euroa ja kotivakuutuksessa hänen omavastuunsa on 150 euroa. Kotivakuutuksesta maksettavan korvauksen määrä jäi tässä tapauksessa siis vain 40 euroon. Kodin lisäturva kuitenkin korvasi Villen omavastuuosuuden ja niinpä hän sai lopulta korvauksia yhteensä 190 euroa, jolla puhelimen näytön korjaus tuli kokonaan kuitatuksi.